Ekranların en çok izlenen dizilerinden Sefirin Kızı Star TV canlı yayın ile bu akşam bir kez daha izleyici karşısına çıkıyor. Sefirin Kızı canlı izlemek isteyen takipçiler, 26. bölüm heyecanına tanıklık etmek için, ‘Sefirin Kızı izle CANLI! Star TV ile Sefirin Kızı 26. bölüm izle!’ bilgilerine erişmek istiyor. Son bölümde Sancar’ın Akın’ı da yakalayarak uçurumdan atlaması Sancar Efe hayranlarının yüreğini ağzına getirmişti. Nare ve Melek Sancar Efe’ye dönmenin sevincini yaşarken tüm bu yaşananlar dizi müdavimleri hayli üzmüştü. Yeni bölümde Akın ve Sancar Efe ölecek mi? Sorunun cevabını Sefirin Kızı dizisi canlı izleyerek öğrenmek isteyen dizi severler için Sefirin Kızı izle CANLI! Star TV ile Sefirin Kızı 26. bölüm izle detayları haberin devamında.

Sefirin Kızı izle CANLI! Star TV ile Sefirin Kızı 26. bölüm izle!

Akın ve Sancar Efe öldü mü?

Sefirin Kızı 26. yeni bölümde Melek ve Nare tam da İsviçreye gitmekten vazgeçip Sancar’a dönmüşken Sancar’ın Nare’yi kurtarmak için Akın’la birlikte uçurumdan atlaması, Sancar Efe’nin Alacakuş için neler yapabileceğini bir kez daha gözler önüne serdi.

Sancar’ın başına gelenler Gediz’i ve ailesini derinden yaralarken Sancar Efe öldü mü, kurtuldu mu? Sorusunun yanıtı merak ediliyor. Sancar ve Nare, Kızları Melek’in hayallerini süsleyen mutlu aile tablosunu kurabilecek mi?

Tüm gelişmelere canlı yayın heyecanında tanık olmak için Sefirin Kızı 26. bölümü yukarıdaki bağlantıdan izleyebilirsiniz.

Editör: TE Bilisim