Arsenal’de istenmeyen adam ilan edilen Mesut Özil’in Ocak transfer döneminde Fenerbahçe’ye gelip gelmeyeceği merak ediliyor. Türk asıllı Alman yıldızı uzun süredir adı Sarı Lacivertli takım ile yazılıp çizilmişti. Mikel Arteta ile yaşadığı problemlerle gündem olan Özil’in Arsenal’den ayrılması kesin gözüyle bakılıyor. Peki, Mesut Özil Fenerbahçe’ye mi geliyor? İşte konuya ilişkin detaylar haberimizde yer alıyor…

MESUT ÖZİL FENERBAHÇE’YE Mİ GELİYOR? BOMBA İDDİA!

Arsenal’de Mesut Özil bilmecesi devam ediyor. Topçular’da istenmeyen adam ilan edilen ve menajer Mikel Arteta ile yaşadığı problemlerle gündemden düşmeyen Mesut Özil için transfer bombasını İngilizler patlattı.

The Mirror’da yer alan habere göre Mesut Özil, Ocak transfer döneminde de Arsenal’den ayrılmayacak. Bu sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Özil’in böyle bir sözleşmeyi başka takımda bulamayacağı haberin detayında yer aldı.

Öte yandan Fenerbahçe Kongre Üyesi Murat Zorlu: “Bugün aldığım istihbarata göre; Mesut Özil, devre arası % 90 ihtimalle Fenerbahçe’de.” İfadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim