22 Şubat Müge Anlı izle seçeneği ile izleyiciler bugünkü programın son bölümüne erişmek istiyor. Birbirinden ilginç olayların yaşandığı Müge Anlı'nın bugünkü programına 10 yıldır kayıp olarak aranan Güldane Biçer damga vurdu. Güldane Biçer'i bulmak için ailesi Müge Anlı'ya başvurdu. Üç çocuk annesinin son durumunu merak eden izleyiciler bugün neler yaşanacağını merak ediyor. Peki Mervenur Polat’a ne oldu, bugün Müge Anlı’da neler yaşanacak? İşte 22 Şubat Müge Anlı izle! ATV ve Youtube Müge Anlı ile Tatlı Sert son bölüm kesintisiz HD izle

22 Şubat Müge Anlı izle! ATV ve Youtube Müge Anlı ile Tatlı Sert son bölüm kesintisiz HD izle

ATV İLE MÜGE ANLI SON BÖLÜM İZLE!

YOUTUBE İLE 19 ŞUBAT MÜGE ANLI İZLE!

32 yaşında iken 10 yıl önce kayıp olan 3 çocuk annesi Güldane Biçer’in kardeşi Müge Anlı’ya katıldı. Kız kardeşi evde ablasının şiddet gördüğünü eniştesinin de evden dışarı çıkarmadığını söyledi. Birkaç kere ablasının kaçarak kendi evlerine geldiğini anlattı.

GÜLDANE BİÇER BULUNDU MU?
19 Şubat 2021 tarihinde ilk kez konu edinen Güldane Biçer, henüz bulunmadı.

Osman Biçer'in kuzeni telefonla canlı yayına bağlanarak Osman Bey'in Güldane Biçer'i hiç dövmediğini iddia etti. Osman Biçer'in babası da programa telefonla katılarak oğlunun karıncayı bile incitmediğini söyledi. Güldane Biçer'in kız kardeşi Melek hanım ise elinde darp raporu olduğunu söyledi.

Osman Bey'in ölen erkek kardeşinin eşi ile evlendiği ortaya çıktı. Yani Güldane Biçer daha önce Osman Bey'in yengesiydi...

22 Şubat 2021 tarihli programa konuk olan Güldane Biçer'in ağabeyi, kardeşinin kaybolduğu gün evin banyosunda kan izi gördüklerini ve Osman Bey'e sorduklarında ise 'o gece biraz tartıştık' cevabı aldıklarını söyledi. 

19 Şubat 2021 tarihinde ilk kez konu edinen Güldane Biçer, henüz bulunmadı. Anlı ve ekibi genç kadının kaybını araştırmaya devam ediyor. 

Editör: TE Bilisim