AK Parti İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, sosyal medya hesabından gençlere çağrıda bulunarak sabah namazını Ayasofya Cami'nde kılmaya çağırdı.

Çağrı üzerine çok sayıda genç Ayasofya'ya geldi. Sabah namazını gençlerle kılan Kabaktepe'ye bazı milletvekilleri, Fatih Belediye Başkanı Ergün Turan, parti yetkilileri de eşlik etti.

“HER TÜRLÜ BAĞIMLILIĞIN KARŞISINDAYIZ”

Sabah namazı sonrası İl Başkanı Kabaktepe, gençlere çorba ikramında bulundu. Daha sonra İl başkanı ve beraberindekiler Yeşilay Haftası kapsamında Sarayburnu'nda bulunan Yeşilay Cemiyeti Genel Merkezine yürüdü. Kabaktepe burada kısa bir konuşma yaptı.

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, "Gençlerimizin aklını, gençlerimizin bedenini, gençlerimizin gönlünü, gençlerimizin zihnini bağımlı hale getirip onların kendilerini gerçekleştirmelerine, özgür olarak, hür olarak yaşamalarına engel olacak her türlü bağımlılığın AK Parti gençliği karşısında olacak. Sadece bir maddenin esir olmak değil dijital bağımlılıktan çağın ürettiği farklı bağımlılık türlerini de AK Parti gençlik kollarımız kendisine konu edecek.” dedi.

“İÇLERİNDEKİ KAHRAMANI ÇIKARIP ÇAĞ AÇACAKLAR”

Kabaktepe, "İstanbul’u fetheden komutan Fatih Sultan Mehmet Han bu gençlerin yaşında olan bir komutandı. İstiyoruz ki gençlerimizin içindeki kahramanı, içindeki cevheri ortaya çıkarsınlar. İnansınlar ki, onlar da her türlü bağımlılıktan kurtuldukları zaman dedeleri Fatih Sultan Mehmet Han gibi çağ açıp çağ kapatabilirler. Karanlık çağ kapatıp aydınlık çağı açabilirler.” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilisim