Mutluluk Zamanı nerede çekildi sorusu filmi izleyenler tarafından merak ediliyor. Romantik komedi tarzındaki film hem konusuyla hem de oyuncu kadrosuyla oldukça dikkat çekiyor. Buğra Gülsoy ve Ali Erkan Ersezer'in senaryosunu kaleme aldığı, yapımcılığını Muzaffer Yıldırım üstlendi. Hikayesiyle dikkat çeken film hakkında merak edilenler haberimiz yer alıyor. Peki, Mutluluk Zamanı nerede çekildi? Mutluluk Zamanı oyuncuları kimler?

MUTLULUK ZAMANI NEREDE ÇEKİLDİ? MUTLULUK ZAMANI OYUNCULARI KİMLER?

Mutluluk Zamanı filmi çekimleri İstanbul ve Heybeliada’da gerçekleşti.

MUTLULUK ZAMANI OYUNCULARI

Romantik komedi türünde yer alan filmin oyuncu kadrosu içerisinde, Barış Arduç, Elçin Sangu, Cengiz Bozkurt, Dila Bayrak, Levent Öktem, Nazlı Kar, Kerem Hakan Ilçin gibi isimler yer alıyor.

MUTLULUK ZAMANI KONUSU

Mert, müşterilerini hayata karşı ayakları dimdik yere basan insanlara dönüştüren "mutluet.com.tr " şirketinin sahibidir. Geçmişiyle yüzleşmeden kendi mükemmel hayatını yaratan Mert ve tüm hayatını geçmişinde yaşadıkları üzerine kuran Ada'nın yolları sürpriz bir şekilde kesişir.

Mert'in hayatı Ada'yı tanıdıkça değişmeye başlar. Mert'i tanıdıkça ona aşık olan Ada ise ne kadar duygularına engel olmaya çalışsa da başarılı olamaz. Kendisini hep kaybeden biri olarak gören Ada'nın ağabeyi Tarık'ın hayatı ise Mert'le tanıştığında bambaşka bir hal alır. Fakat ne Cengiz'in "Mert'in kız kardeşine aşık olduğundan haberi vardır; ne de Ada'nın abisinin Mert'ten çapkınlık dersleri aldığından.

Editör: TE Bilisim