Bir Zamanlar Kıbrıs Ankaralı kimdir sorusunun cevabını merak eden seyirciler için konunun detayları haberimizde derledik. Çekimleri ada sakinleri tarafından büyük ilgi gören Bir Zamanlar Kıbrıs dizisi, 1963’ten sonra yaşanan olayları ele alıyor. Kıbrıs Türklerinin yaşadığı zorlu hayatı ve çektikleri çileleri izleyicilere aktarmayı hedefleyen yapım 1 Nisan’da TRT 1 ekranlarında boy gösterecek. Peki, Bir Zamanlar Kıbrıs Ankaralı kimdir? Bir Zamanlar Kıbrıs Ankaralının gerçekte adı nedir? İşte merak edilenler…

BİR ZAMANLAR KIBRIS ANKARALI KİMDİR?

Bir Zamanlar Kıbrıs dizisinin ön gösteriminde adı Ankaralı olarak tanıtılan Türk ajan, Kıbrıs’ta çıkan olaylar neticesinde adaya, istihbarat toplamak ve Türkleri bir araya getirip güvende tutmak amacıyla gönderilir. Adada gizli kahramana dönüşen ve ayrı düştüğü nişanlısı Ayşe’nin hasretine dayanmaya çalışan Ankaralı, Lefkoşa’da olayların seyrini değiştirecektir. Dizide Ankaralı karakterine, başarılı oyuncu Serkan Çayoğlu hayat vermektedir.

BİR ZAMANLAR KIBRIS ANKARALININ GERÇEKTE ADI NEDİR?

Bir Zamanlar Kıbrıs dizisinde Ankaralı karakterini canlandıran Serkan Çayoğlu, 31 Mayıs 1987 yılında Almanya da dünyaya gedi. Türk model, manken ve oyuncu Serkan Çayoğlu, eğitimini Erlangen Üniversitesi’nin Ekonomi Bölümünde tamamladı. Önceleri modellik yapmayı düşünen Serkan Çayoğlu, bir süre sonra oyunculuğa yöneldi ve Ümit Çırak ve Dolunay Soysert gibi isimlerden profesyonel oyunculuk eğitimi aldı.

İlk olarak 2012 yılında Kuzey Güney dizisinin sezon finalinde Merve Boluğur’un İtalya’dan gelen arkadaşı rolünü oynadı ve sonrasında Zeytin Tepesi’nde yer aldı. Başarılı oyuncu 2014 yılında başrolünü Özge Gürel ile paylaştığı Kiraz Mevsimi dizisinde Ayaz Dinçer rolüne hayat verdi. 2015 yılında final yapan Kiraz Mevsimi dizisinde gösterdiği performans sayesinde ünlenen ve birçok ödül alan Serkan Çayoğlu, Hayatımın Aşkı dizisinde Demir Cerrahoğlu’nu, Börü film ve dizisinde Kaya’yı, Halka dizisinde Cihangir Tepeli’yi ve son olarak Yeni Hayat dizisinde Adem’i canlandırdı.

Serkan Çayoğlu 2014 yılında, Hande Yener’in “Ya Ya Ya Ya” klibinde de yer aldı.

Editör: TE Bilisim