İclal Aydın'ın başrolünde yer aldığı sevilen dizi Kanal D canlı izle, Üç Kız Kardeş canlı izle! Üç Kız Kardeş dizisi canlı izle 28. bölüm! Bu akşam yeni bölümü ekrana gelen Üç Kız Kardeş'te Türkan, yaşadığı acı kaybın hesabını sormak, Mine’ye yaptıklarının bedelini tek tek ödetmek için Somer’le birlikte küçük bir oyun kurar. Amacı Mine’ye suçunu itiraf ettirip, hapse göndermektir. Peki olaylar nasıl gelişecek? Türkan amacına ulaşabilecek midir? Detayları öğrenmek isteyenler için Kanal D canlı izle, Üç Kız Kardeş canlı izle! Üç Kız Kardeş dizisi canlı izle 28. bölüm bilgisi içerikte....

Kanal D canlı izle, Üç Kız Kardeş canlı izle! Üç Kız Kardeş dizisi canlı izle 28. bölüm!

Türkan, yaşadığı acı kaybın hesabını sormak, Mine’ye yaptıklarının bedelini tek tek ödetmek için Somer’le birlikte küçük bir oyun kurar. Amacı Mine’ye suçunu itiraf ettirip, hapse göndermektir.

Öte yandan annesi ve babasının öldüğünü öğrenerek kendini yollara vuran Mesut, Sadık ve Nesrin’in hiç hesaba katmadıkları bir gerçekle yüzleşmelerine neden olur. Nesrin, gururu ve ailesi arasında bir seçim yapmak zorunda kalır.

Üç Kız Kardeş her salı akşamı Kanal D’de yayın hayatına devam ediyor...

Editör: TE Bilisim