Başrollerini Engin Akyürek ve Tuba Büyüküstün'ün paylaştığı Sefirin Kızı dizisinde veda haberleri ortalığı kasıp kavurmaya devam ediyor. Dizide en sevilen karakterlerden Nare ve Gediz'in gidişi izleyiciyi büyük yıkıma uğratmıştı. Şimdi ise Elvan karakteriyle dizide yer alan Hivda Zizan Alp'in diziden ayrılacağı iddialarının aslı merak konusu oldu. Peki, Sefirin Kızı Elvan diziden ayrılıyor mu? Hivda Zizan Alp Sefirin Kızı'ndan ayrılacak mı? Hivda Zizan Alp kimdir, nereli? Detaylara yazımızda yer veriyoruz...

Sefirin Kızı Elvan diziden ayrılıyor mu? Hivda Zizan Alp Sefirin Kızı'ndan ayrılacak mı? Hivda Zizan Alp kimdir, nereli?

Sefirin Kızı dizisinin ekranlarda boy göstermeye başladığı tarihten bu yana neşeli ve dobra karakteriyle izleyici tarafından çok sevilen Elvan karakteri diziden ayrılıyor mu? Nare, Gediz, Akın'ın gidişinden sonra dizide yeni veda haberleri hayranları üzüerken Elvan karakterindeki Hivda Zizan Alp'in kesin olarak ayrılıp ayrılmayacağı merak ediliyor.

Sefirin Kızı'nda Elvan rolüyle çok sevilen Hivda Zizan Alp'in diziden ayrılacağı iddia ediliyor. Konuya dair oyuncudan ya da yapım şirketinden resmi bir açıklama gelmezken gelişmeler ilerleyen bölümlerde netleşecek.

Kocası Yahya'dan boşanan Elvan, bugünlerde yeni bir iş kurma hayalini gerçekleştirme peşinde. Kiralık dükkan arayan Elvan'ın Bora ile tanışması dikkatleri çeken konular arasında yer alırken Elvan ile Bora arasında aşk mı başlayacak sorularını da akıllara getirmişti.

Peki, Hiva Zizan Alp kimdir? Yetenekli oyuncunun hayat hikayesi de merak edilen konular arasında. İşte detaylar...

Hivda Zizan Alp kimdir?

Hivda Zizan Alp, 1993 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Keman Bölümü ve Haliç Üniversitesi Tiyatro Bölümünden mezun oldu.

Hivda Zizan Alp, tiyatro oyunculuğunun yanı sıra dizilerde de rol alıyor. Dizi oyunculuğuna 2014 yılında Yeşil Deniz dizisinde başladı. 2017’de Fi dizisinde Ada karakterini canlandırdı. 2019’dan itibaren ise Sefirin Kızı dizisinde Elvan karakteriyle rol alıyor.

Editör: TE Bilisim