Levent Gültekin/İstanbul-ÖZEL HABER

Bu sezon özellikle 4 büyüklerin yaptıkları flaş transferler arasında adını sıkça duyuran ve daha şimdiden Süper Lig’e damga vuran Aaron Boupendza’nın Krasnodar’ın kapısından dönmesi şaşkınlıkla karşılanmıştı.

ALİ KOÇ’TAN BÜYÜK TEKLİF

Çıktığı 25 maçta 18 gol atarak kendisini izleyenleri büyüleyen Boupendza’nın Galatasaray ve Fenerbahçe’ye göz kırptığı belirtilirken, oyuncunun kariyerine İstanbul’da devam etmeyi istediği bildirildi. Trabzonspor galibiyetinden sonra Boupendza hakkında açıklamalarda bulunan ve Hatayspor’a teşekkür eden Ali Koç’un tecrübeli futbolcu için 8,5 milyon euro teklif ettiği ifade edilirken, iki kulübün prensipte anlaştığı kaydedildi.

YURTDIŞINA GİDECEK

Golcü transferinde bir türlü isabet sağlayamayan Fenerbahçe’nin Boupendza ile anlaştığı yönünde haberler yazılıp çizilirken 24 yaşındaki Gabonlu yıldızın menajeri Serdar Dağlı’nın Diriliş Postası’na yaptığı açıklamalar transfer söylentilerine son noktayı koydu. Süper Lig devlerinin Boupendza ile ilgilendiklerini doğrulayan Dağlı, yetenekli ismin yurtdışına gideceğini ifade ederken sezon sonunda oyuncunun Avrupa devlerinden birine imza atacağı vurgulandı.

İLK HEDEFİ BELLİ OLDU

İşte Serdar Dağlı’nın Boupendza açıklamaları;

Oyuncuyla Galatasaray ve Fenerbahçe ilgileniyor ama Boupenzda’nın ilk hedefi Avrupa. Bu yüzden Rusya’ya gitmek istemedi, gerçekten çok talibi var. Hatayspor ve Boupendza için en iyisini yapmak istiyoruz. Daha önce Fransa’da top koşturan Boupendza için Marsilya devrede teklifleri tek tek inceliyoruz.

Editör: TE Bilisim