Payitaht Abdülhamid 142. Bölüm canlı HD izle! TRT Payitaht Abdülhamid 142. Bölüm canlı tek parça izle.TRT1 ekranlarının sevilen dizisi Payitaht Abdülhamid yeni bölümü heyecanla bekleniyor. Her bölümü nefes kesen dizinin yeni bölümü bu akşam izleyicisiyle buluşacak. Seyirciyi ekran başına kilitleyen dönem dizisi Payitaht Abdülhamid, yeni bölümde yine çok konuşulacak. İşte Payitaht Abdülhamid 142. Bölüm canlı HD izle! TRT Payitaht Abdülhamid 142. Bölüm canlı tek parça izle…

PAYİTAHT ABDÜLHAMİD 142. BÖLÜM CANLI HD İZLE! TRT PAYİTAHT ABDÜLHAMİD 142. BÖLÜM CANLI TEK PARÇA İZLE

Payitaht Abdülhamid 142. Bölüm İzle

Bir önceki bölümde Selim Paşa ismini yeniden duyan Abdülhamid, hadiselerin ardındaki sırları bir kez daha çözmeye çalışır. Sultanın İstanbul’a davet ettiği hukukçu Martin Efendi öldürülür. Cinayetin detayını öğrenen Abdülhamid’i bir sürpriz beklemektedir. Saliha Aliye’nin gerçek yüzünü ortaya çıkartacağını zannederken Aliye’nin tuzağına düşer. Naime’nin gelini olacağına inan Sabuha soluğu sarayda alır. İstediğini elde eden Aliye için artık tek engel ablası Fatma’dır.

Payitaht Abdülhamid, her Cuma akşamı saat 20.00’da TRT1 ekranında izleyici karşısına çıkıyor.

Bülent İnal, Özlem Conker, Bahadır Yenişehirlioğlu, Hakan Boyav, Can Sipahi, Selen Öztürk gibi isimlerin rol aldığı Payitaht Abdülhamid, her bir yeni bölümünde Osmanlı İmparatorluğunun çok merak edilen Abdülhamid dönemini konu ediniyor. İçeride ve dışarıda ki birçok düşmanın hevesini kursağında bırakan, zorlu badirelerden geçen Abdülhamid’i bu akşam yayınlanacak bölümde nelerin beklediği ise merak konusu.

Editör: TE Bilisim