Rüyada yeni çanta görmek, rüya sahibinin kısa bir süre içerisinde şaşırtıcı haberler alacağını gösterir. Çantalar, aniden alınacak kararların da bir işareti sayıldığından bu gibi rüyalar uyarıcı anlamlar taşıyabilir. Son zamanlarda hızlı karar vermemeli ve eğer bir yolculuk yapılmak isteniyor ise aceleci davranılmamalıdır. Rüyada çanta görmek, çantanın türüne ya da durumuna göre şu anlamlara gelebilir:

  • Rüyasında yırtık ve kullanılamaz haldeki bir çantayı görenler yanlış yatırımlarda bulunacak kişilerdir.
  • Rüyada görülen deri çanta, aile içinde devam etmekte olan sıkıntıların geçici olduğunu gösterir.
  • İçi eşya ile doldurulmuş kumaş çanta, duyulacak olan çok fazla dedikoduya delalet eder. Rüya sahibi, kendisi için dost sandığı kişilerden olumsuz şeyler duyabilir.
  • Bir çantanın renk ya da tür değiştirdiğini görmüş olmak, yakın zaman içinde görülecek bir ihanetin habercisidir.
  • Beyaz renkli çanta, yeni ve güzel gelişmelere delalet sayılır.

Rüyada Pembe Çanta Görmek

Rüyada pembe renkli çanta görmek kararsızlığın ve zaman kaybedecek olmanın habercisidir. Pembe ile birlikte eflatun renkli çantalar da aynı anlama gelir. Rüyasında pembe renkli çanta görenler, gerçekleştirmeleri gereken şeyler konusunda fazla zaman harcamamalı ve kararlı olmalıdır.

Rüyada Siyah Çanta Görmek

Siyah renkli eşyalar çoğunlukla rüya sahibini uyarma yönünde anlamlar taşır. Rüyada siyah bir çanta görmek, yaşanacak olan belirsizlikler dolayısıyla sıkıntı çekmeye ve bir müddet bu sıkıntılarla uğraşmaya delalet eder.

Rüyada Mavi Çanta Görmek

Rüyada mavi renkli çantalar görmek gelecek bir zamanda güzel olaylar yaşamaya delalet eder. Çantanın mavi olması, müjdeli ve güzel bir haber almanın işaretidir. Ayrıca koluna ya da sırtına mavi renkli bir çanta taktığını gören kişiler hayırlı bir yolculuğa çıkacaklardır.

Rüyada Sarı Çanta Görmek

Rüyada çanta görmek, çantanın sarı renge sahip olması durumunda hastalığın habercisidir. Rüyayı gören kişi bazı planlarını erteleyerek sağlığı ile ilgilenmeye mecbur kalabilir.

Rüyada Yeşil Çanta Görmek

Rüyada çanta görmenin en hayırlı olduğu durumlardan bir tanesi de çantanın yeşil renge sahip olmasıdır. Rüyada yeşil renkli çanta görmek;

  • İş sahibi olanlar için mevki atlamaya,
  • İşsiz olanlar için hayırlı bir iş bulmaya,
  • Öğrenciler için derslerde başarılı olmaya,
  • Evliler için yuvadaki huzurun artmasına,
  • Bekarlar için aşk hayatının güzelleşmesine delalet eder.
  • Ayrıca yeşil çantanın biraz koyu bir tona sahip olması, güzel olaylar ile birlikte çeşitli sorunların da muhtemel olduğunu gösterir.

Rüyada Kırmızı Çanta Görmek

Rüyada bayan çantası görmek yeni haberlerin ya da bazı dedikoduların işaretidir. Kırmızı renk ise hem hayra hem de şerre delalet ediyor olabilir. Kırmızı renkli bir çanta satın alıp başkasına hediye ettiğini gören rüya sahipleri, birileriyle gönül ilişkisi yaşayabilirler. Fakat kendilerine ait kırmızı bir kol çantasının ya da sırt çantasının bulunduğunu görenler için bu rüya beklenmedik bir yolculuğun habercisidir.

Rüyada Sırt Çantası Görmek

Sırt çantası ile kol çantası, rüya tabircileri tarafından farklı şekillerde yorumlanmıştır. Bu çanta türleri birbirlerine yakın anlamlar taşısa da;

  • Rüyada sırt çantası görmek bir konuda uzmanlaşmanın ve iyi mevkilere ulaşmanın,
  • Kolunda çanta asılı olduğunu görmek ise bazı değişikliklerin alametidir.
  • Rüyada çanta görmek, en genel tabiri ile bir şeylerin yenileşmesi anlamına gelir. Yenileşmenin söz konusu olduğu şey, başkalarına olan bakış açısı ya da çeşitli kararlar olabilir.
Editör: TE Bilisim