ATV'nin sevilen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 200. bölümü ile yayınlanacağı son anda ATV yayın akışından kaldırılırken dizinin takipçileri yaşadıkları bu şok üzerine isyan etti. EDHO yeni bölüm neden yayınlanmıyor, final mi yaptı, bitti mi soruları arama motorlarında yoğun olarak sorgulanıyor. 7. sezona merhaba diyeceği tarih heyecanla beklenirken takipçilerini şoke eden olayın ardından Hızır Çakırbeyli rolüyle dizinin başrol oyuncusu Oktay Kaynarca'dan açıklama geldi. Peki,Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz hangi kanalda, bitti mi? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? Yanıtı haberde.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz hangi kanalda, bitti mi? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm ne zaman yayınlanacak

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm yayını merakla beklenirken ünlü oyuncu Oktay Kaynarca Instagram hesabı aracılığıyla bir açıklamada bulundu. Kaynarca'Nın açıklaması şöyle;

"At sırtında dünyayı fethetmek kolaydır. Zor olan attan indiğinde fethettiğini yönetebilmektir" Cengiz Han....

"Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın değerli izleyicisine; yayına başladığımız ilk günden itibaren hiç eksilmeyen ilginize, sevginize, bizi ailenizden birileri olarak görmenize, sorgusuz sualsiz yüreklerinize kazırcasına sahiplenmenize, son ana kadar devam etmesi için beslediğiniz umutlarınıza sonsuz teşekkür ederim...

Yedi yıl birlikte yol yürüdüğüm, birçok rekoru, başarıyı, mutluluğu, acıyı, sevinci birlikte yaşadığım 'EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ' ekibinin en büyüğünden en küçüğüne, emeği geçen bütün arkadaşlarıma; son dönem yaşanan bütün olumsuzluklara karşı duruş biçiminiz, etik tavrınız, iş disiplininiz ve yaşadıklarınıza rağmen sabrınız için yüreklerinizden öpüyorum.

Ellerinize yüreklerinize sağlık. Bazen söz biter, yol biter, yolculuk biter ama her bitiş bir başlangıçtır. Hoşçakalın…"

Editör: TE Bilisim