2 Kasım ATV yayın akışı detaylarında Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölümü araştırılıyor. Sezon finaliyle aylardır ekrana gelmeyen dizi 7. sezon ilk bölümü 26 Ekim Salı ATV yayın akışından son dakikada kaldırılmıştı. Edho neden yayınlanmadı sorusu yanıt beklerken başrol oyuncusu Oktay Kaynarca sosyal emdya hesabından bir açıklamada bulunmuştu. Dizinin yayın gününü iple çeken izleyiciler bu akşam Eşkiya neden başlamıyor? EDHO bu akşam var mı, final mi yaptı? 2 Kasım ATV yayın akışı 2021! araştırmalarını yoğunlaştırıyor. Peki, Eşkiya neden başlamıyor? EDHO bu akşam var mı, final mi yaptı? 2 Kasım ATV yayın akışı 2021 detayları yazımızda.

Eşkiya neden başlamıyor? EDHO bu akşam var mı, final mi yaptı?

ATV'nin sevilen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz bu akşam yeni bölümü yayınlanmayacak. 

Dizinin neden yayınlanmadığı hakkında net bir açıklama bulunmazken kanal ile yapım şirketi arasında birtakım anlaşmazlıkların olduğu iddiaları var. Dizinin akıbeti henüz net olarak bilinmezken 2 Kasım Salı saat 20:00'de ATV'de Son Sığınak adlı film yer alıyor.

Öte yandan Oktay Kaynarca Instagram hesabından bir paylaşım yaparak takipçilerine veda etti. İlgili haberi okumak için TIKLAYINIZ;

2 Kasım ATV yayın akışı 2021!

19:00 ATV Ana Haber
20:00 Son Sığınak (TV'de ilk)
22:40 Kalp Yarası

Editör: TE Bilisim