Ünlülere yönelik uyuşturucu soruşturması kapsamında geçen gün gözaltına alınan ve aralarında eski futbolcu Ümit Karan’ın da bulunduğu 18 isim, Emniyet’teki işlemlerinin ardından Çağlayan Adliyesi’ne sevk edildi.
5 KİŞİYE DAHA GÖZALTI
İstanbul'daki uyuşturucu soruşturmasında 5 şüpheli daha "uyuşturucu temin etmek", "satmak" ve "fuhuş için aracılık etmek veya yer temin etmek" suçlarından gözaltına alındı.
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen uyuşturucu soruşturması kapsamında, "uyuşturucu temin etmek", "satmak" ve " fuhuş için aracılık etmek veya yer temin etmek" suçlarından haklarında gözaltı kararı verilen 5 şüphelinin yakalanmasına yönelik İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekiplerince operasyon düzenlendi.
Gözaltına alınan zanlıların emniyetteki işlemlerinin ardından saç ve kan örneği alınması için Adli Tıp Kurumu'na götürüleceği, daha sonra da adliyeye sevk edileceği öğrenildi.
Öte yandan Yeni Şafak'ın haberine göre, gözaltına alınanlar arasında oyuncu Çağla Boz ve Melis Sabah'ın da yer aldığı belirtildi.
Uyuşturucu soruşturmasında 5 gözaltı daha
Ünlülere yönelik uyuşturucu soruşturması kapsamında geçen gün gözaltına alınan ve aralarında eski futbolcu Ümit Karan’ın da bulunduğu 18 isim, Emniyet’teki işlemlerinin ardından Çağlayan Adliyesi’ne sevk edildi. Öte yandan soruşturma kapsamında aynı suçlamalarla 5 kişinin daha gözaltına alındığı ve bu isimlerin de Adli Tıp Kurumu’nda test verdikten sonra adliyeye sevk edileceği aktarıldı.
Muhabir: Ramazan Eles
Yorumlar
Trend Haberler
Büyük ekol operasyonu
Rabia Karaca’nın ifadesi ortaya çıktı! 'Voleybolcu D.Ç., Ekrem İmamoğlu'nun sevgilisiydi'
Yarın okulların tatil olduğu iller belli olmaya başladı!
Ödüllü polis 24 kilo eroinle yakalandı
Kara Kuvvetleri Komutanlığı’na operasyon: 6’sı asker 20 şüpheli gözaltında
Hayalet jette yeni perde
Kapalı alanda sigaraya yeni düzenleme geliyor
Diyanet, 2026 yılı fitre miktarını belirledi
SDG destekçisi Senatör Graham'dan Şam yönetimine uyarı: Kabul edilemez
İHD Yöneticisi yürüyüş yaparken saldırıya uğradı: Hayatını kaybetti





