Son dakika Galatasaray haberleri... Şampiyonlar Ligi'nde başarılı bir performans sergileyen Abdülkerim Bardakcı, millî forma altında da harika işlerine devam ediyor.
Berlin'de oynanan özel maçta Almanya'yı 3-2 mağlup eden A Millî Futbol Takımı'nın en etkili isimlerinden olan savunmacı, galibiyete 1 asist, bir de penaltı yaptırmayla katkı sağladı.
Oyunu iki yönlü oynayan, gönderdiği kilit uzun paslarla rakip kalede tehlike oluşturan Abdülkerim, Almanları büyüledi. Montella ve Nagelsmann da millî oyuncuya övgüler yağdırdı.
Talipleri arttı
Bayern Münih maçlarıyla Almanların dikkatini çeken ve kalitesini konuşturan 29 yaşındaki stoper, özellikle millî maçta Sane ile girdiği mücadeleleri kazanmasıyla da beğeni topladı. Bayern forması da giyen Sane'nin top kaybettiği bir pozisyon sonrası esprili bir şekilde Abdülkerim'e "Yine mi sen?" diyerek serzenişte bulunduğu ifade edildi. İstikrarlı performansını sürdüren ve stoper için çok olgun bir yaşa gelen Abdülkerim için Avrupa kulüplerinin Galatasaray'ın kapısını çalacağı düşünülüyor.
HABER: İBRAHİM DEMİR