Adana'nın Seyhan ilçesi Cemal Gürsel Caddesi'ndeki 4 katlı yastık imalathanesinde, saat 15.00 sıralarında, henüz bilinmeyen nedenle yangın çıktı.

Binanın 2'nci katında çıkan yangın, kısa sürede tüm binayı sararken, çalışanlar kendilerini sokağa attı.

Bu sırada 3'üncü katta 2 işçi mahsur kaldı. 

A D A N A D A Y A S T I K I M A L A T H A N E S I N D E Y A N G I N 743488 219518

İşçilerden biri kurtulmak için pencereden sarktı ve diğeri de onun ellerinden tuttu. Bir süre sonra pencereden sarkan işçi yola düştü.

İmamoğlu'yla ilgili 450 bin dolar iddiası: Tehditler alıyorum, ailem tehlikede
İmamoğlu'yla ilgili 450 bin dolar iddiası: Tehditler alıyorum, ailem tehlikede
İçeriği Görüntüle

Ardından onu tutan diğer işçi de pencereden sarktı. İşçinin sarktığını görenler, ellerine geçirdikleri çarşafı branda gibi açtı. Bir kişi de sırtına aldığı süngeri binanın altına yetiştirmeye çalıştı ancak dumandan etkilenen işçi kendini boşluğa bıraktı.

Çarşafa da denk gelmeyen işçi betona düştü. Yaralı 2 işçi, ihbar edilmesi üzerine olay yerine intikal eden ambulanstaki ilk müdahalenin ardından hastaneye götürüldü. 

Ekonomi̇st 2025 05 31T172139.653

1 SAAT SONRA KONTROL ALTINA ALINDI

İtfaiyecilerin müdahale ettiği yangın, yaklaşık 1 saatte kontrol altına alındı.

İşçilerin hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenilirken, yangının çıkış nedeninin belirlenmesi için soruşturma başlatıldı.

Kaynak: DHA