Adıyaman'da İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri vatandaşlardan para alarak 'cin çıkarma' seansları düzenleyen şüphelilere yönelik çalışma başlattı.

Ekipler, şüphelilerin adreslerine operasyon gerçekleştirdi.

Adreslerde yapılan aramalarda 102 uyuşturucu hap, 1 ruhsatsız tabanca, 265 fişek, 15 kesici alet, çok sayıda muska yapımında kullanılan obje, mağdura ait bilgilerin yazılı olduğu not kağıdı ele geçirildi. 

A D I Y A M A N’ D A C I N C I K A R M A S E A N S L A R I N A 3 T U 681703 201871

"SOFİ"NİN 45 MİLYONLUK PARA TRAFİĞİ

Kendisini 'Sofi' olarak tanıtan S.T. ile birlikte K.Ö., Ş.A.Ç., A.K., A.U., R.K. ve A.Ç. gözaltına alındı.

Şüphelilerin banka hesaplarında yapılan incelemelerde ise, bugüne kadar 45 milyon TL'nin üzerinde para girişinin olduğu belirlendi.  

A D I Y A M A N’ D A C I N C I K A R M A S E A N S L A R I N A 3 T U 681706 201871

Akdeniz'de 5.2 büyüklüğünde deprem
Akdeniz'de 5.2 büyüklüğünde deprem
İçeriği Görüntüle

ÜÇ ŞÜPHELİ TUTUKLANDI

Gözaltına alınan şüpheliler işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Mahkemeye çıkartılan şüphelilerden R.K., A.U ve A.K., adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. S.T, K.Ö ve Ş.A.Ç. ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.

A D I Y A M A N’ D A C I N C I K A R M A S E A N S L A R I N A 3 T U 681707 201871

Kaynak: DHA