NSosyal hesabından paylaşımda bulunan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, binlerce canı hayattan koparan "asrın felaketi"nin meydana geldiği 6 Şubat 2023 tarihinin milletin hafızasında silinmez izler bıraktığını kaydetti.
"DÜNYANIN EN BÜYÜK İYİLEŞTİRME VE KONUT SEFERBERLİĞİNE İMZA ATTIK"
Günler ve ayların geçtiğini ama bazıları için takvim yapraklarının hep 6 Şubat'ta takılı kaldığını belirten Yerlikaya, şu ifadeleri kullandı:
Hz. Ömer buyuruyor ki: 'Sabır boyun eğmek değil, mücadele etmektir.' İşte, gün geldi gözyaşlarımızı içimize akıttık ama mücadele sahasını terk etmedik. Şükürler olsun, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde dünyanın en büyük iyileştirme ve konut seferberliğine imza attık.
"BU, DÜNYADA EŞİ BENZERİ GÖRÜLMEYEN BİR GAYRETİN BAŞARISIDIR"
Asrın inşasını gerçekleştirdik. Ve 27 Aralık 2025 Cumartesi günü Sayın Cumhurbaşkanımızın teşrifleriyle Hatay'da '455 Bin Konut Tamam' törenini gerçekleştireceğiz. Hak sahibi vatandaşlarımız konut ve iş yerlerine kavuşacak. Bu, dünyada eşi benzeri görülmeyen bir inancın, bir gayretin başarısıdır.
"455 BİN KONUTUMUZ MİLLETİMİZE HAYIRLI OLSUN"
İnşa edilen her bir konutun kapısının, yuvaların huzur ve mutluluğuna, çocukların umut dolu yarınlarına, herkesin birbirine daha sıkı sarıldığı günlere ve büyük Türkiye'nin güçlü geleceğine açılması temennisinde bulunan Yerlikaya, 455 bin konutun hayırlı olmasını diledi.
Ali Yerlikaya: Asrın inşasını gerçekleştirdik
"455 Bin Konut Tamam" töreni yarın Hatay'da düzenlenecek. Törene ilişkin sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Bu dünyada eşi benzeri görülmeyen bir inancın, bir gayretin başarısıdır" ifadelerini kullandı.
Muhabir: Ramazan Eles
Yorumlar
Trend Haberler
Başkan Yalım, 21 yaşındaki belediye personeliyle otel odasında yakalandı
Şoför değil, ayaklı holding! Özkan Yalım'ın MASAK'a takılan servet transferi
Mehmetçiğin parası nereye gitti: 150 milyon dolar fazladan mı ödendi?
Valilik konutu tehlike altında!
MÜSİAD eski Başkanı Bayram Ali Bayramoğlu'na tutuklama talebi
Bakan Gürlek cezaevindeki hafız sayısını açıkladı
CHP'li başkanın taciz davasında şüpheli ölüm!
Erdoğan'dan talimat: APP plakada süre 2027'ye uzatıldı, cezalar iptal
Altının kilogram fiyatı ne kadar oldu?
Altın ne kadar oldu?

