Güncel

Gönül Dağı Veysel ayrılıyor mu, diziden çıktı mı? Gönül Dağı Veysel kaç yaşında, kimdir? Veysel öldü mü, yaşıyor mu?

Abone Ol

TRT 1'in Gönül Dağı dizisinde bu akşam 61. bölüm ekranlara geldi. Dizide en sevilen karakterlerden biri olan Veysel, fragmanda yer alan görüntülere göre bir kaza geçiriyor. Babasına araba çarpmasını önlemek için babasının üzerine atılan Veysel'in kendinden geçmiş bir halde yerde yattığı görülürken Gönül Dağı Veysel ayrılıyor mu, diziden çıktı mı? Gönül Dağı Veysel kaç yaşında, kimdir? soruları yoğunlukla araştırılmaya başlandı. Ailevi açıdan sıkıntılı bir çocukluk geçiren Veysel, mahsun halleriyle izleyicisinin gönlünde taht kurmuştu. Peki, başarılı oyuncu Semih Ertürk'ün canlandırdığı Gönül Dağı Veysel ayrılıyor mu, diziden çıktı mı? Gönül Dağı Veysel kaç yaşında, kimdir? Veysel öldü mü, yaşıyor mu? Bilgiler yazımızda olacak...

Gönül Dağı Veysel ayrılıyor mu, diziden çıktı mı? Gönül Dağı Veysel kaç yaşında, kimdir? Veysel öldü mü, yaşıyor mu?

Gönül Dağı dizisinde Cemile'nin eşi, Döndü ve Düğüncü Muammer'in oğlu ve yılllarca başka bir ailede büyütüldükten sonra gerçek ailesine kavuşan Doktor Kenan'ın kardeşi Veysel karakterini, başarılı oyuncu Semih Ertürk canlandırmaktadır. Veysel'in senaryo gereği kaza geçirmesi üzerine Veysel öldü mü, Semih Ertürk diziden ayrılıyor mu soruları gündem oldu. Ayrıca Semih Ertürk'ün biyografisi de araştırılmaya başlandı.

Veysel karakterinin diziden ayrılıp ayrılmayacağı henüz netleşmedi. İlerleyen zamanda olayların akışı durumu ortaya koyacak. Ancak Ertürk'ün diziden ayrılacağına dair yapılmış bir açıklama da bulunmuyor. 

Semih Ertürk Kimdir?

Semih Ertürk 14 Ekim 1993 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi.

Eğitimini İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü’nde tamamladı.

Kamera önü çalışmalarına önce reklam filmlerinde başladı. Ardından 2015'te 'Yok Artık' sinema filminde oynadı. Daha sonra popüler dizi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da 'Taner' rolünde oynadı.

Mehmetçik Kut'ül Amare dizisinin başrolünü üstlenen ünlü oyuncu, dizide 'Said' karakterini canlandırmış ve senaryo gereği diziden ayrılmıştır.

Semih Ertürk şimdilerde ise Gönül Dağı dizisinde 'Veysel' karakterinde rol almaktadır.