Eyüpspor Teknik Direktörü Arda Turan, Trendyol Süper Lig'in 37. haftasında Onvo Antalyaspor'u 2-1 mağlup ettikleri maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, görev süresinin sona erdiğini ve gelecek sezon yurt dışında teknik direktörlük yapmasının kuvvetle muhtemel olduğunu söyledi.

A A 20250524 38068998 38068995 E Y U P S P O R A N T A L Y A S P O R M A C I N I N A R D I N D A N

Toplantıya oğlu Hamza ile birlikte katılan Turan, Eyüpspor’daki görevine duygusal ama gururlu bir şekilde veda ettiğini dile getirdi. “Kontratım bitiyor. Önümüzde 3-4 teklif var. 10 gün dinlenip karar vereceğiz. Sanırım 84 maç oldu. Oyuncularla birlikte hep hedefe odaklandık. Gelecek sezon büyük ihtimalle yurt dışında olacağım. Ülke belli değil. Sarılarak, öpüşerek çok örnek bir ayrılık yaşıyoruz” ifadelerini kullandı.

Görev süresi boyunca Eyüpspor'da başarılı bir organizasyon kurduklarını belirten Arda Turan, “Başkan Murat Özkaya, asbaşkan Fatih Kulaksız ve tüm kulüp çalışanlarına teşekkür ederim. Güzel oyun oynamaya çalıştık, hakemlerle ilgili tek bir söz etmedik. Mutlu ve gururlu bir şekilde sezonu bitiriyoruz” dedi.

A A 20250524 38068834 38068829 I K A S E Y U P S P O R O N V O A N T A L Y A S P O R

Galatasaray, Yasemin Güveli ile yeni sözleşme imzaladı
Galatasaray, Yasemin Güveli ile yeni sözleşme imzaladı
İçeriği Görüntüle

Antalyaspor karşılaşmasına da değinen Turan, “Karşımda çok sevdiğim dostum, abim Emre Belözoğlu vardı. Bu maç iki takım için de bir prestij maçına dönüştü. Oyuncularıma verdikleri emek ve futbola gösterdikleri saygı için teşekkür ederim” diye konuştu.

Turan ayrıca, önümüzdeki sezon pro lisans sahibi bir teknik direktör olarak kariyerine devam edeceğini söyledi.

A A 20250524 38068834 38068831 I K A S E Y U P S P O R O N V O A N T A L Y A S P O R

Kaynak: AA