Süper Lig'de 36. hafta hakemleri açıklandı!  Aynı saatte... Süper Lig'de 36. hafta hakemleri açıklandı! Aynı saatte...

Cardiff City'de teknik direktörlük yapan Erol Bulut Sabah gazetesine konuştu.

48 yaşındaki teknik adam, "Cardiff 3 yıl önce gelmişti. Alanyaspor'un başında olduğum sezon sonunda aralarında İtalya'nın da olduğu birkaç teklif almıştım. Türkiye'den Fenerbahçe'nin teklifi ağır bastı. Orada 4 sene oynamıştım. Hedef de şampiyonluktu ve Fenerbahçe'yi seçmiştim. 3 yıl sonra Cardiff'ten yeni bir teklif gelince kabul ettim. Şu an için her şey iyi gidiyor." ifadelerini kullandı.

''Derbiler sonucu belirler''

"Fenerbahçe ve Galatasaray çok iddialı. İkisi de iyi takımlar kurdu. Fenerbahçe bence yerli bir teknik direktöre ilk kez istenilen ve doğru transferleri yaptı. Onun da karşılığını alıyor. Daha ligin çok başı. Bir şey söylemek için erken olduğunu düşünüyorum ama böyle devam ederse Fenerbahçe ve Galatasaray'ın arasında oynanacak derbiler sonucu belirler."

Erol Bulut, "Fenerbahçe'yi kimse kalbimizden sökemez. Formasını giydim, teknik direktörlüğünü yaptım. Maalesef 30. haftada ayrıldık. İsteğim, birlikteliğimiz sezon sonuna kadar sürdürüp, o zaman bırakmaktı. Çünkü en yakın rakibimizle arada 4-5 puan vardı. Şampiyon olabilirdik. Ama o dönemki yönetim, o şekilde olmasına karar verdi." sözlerini kullandı.

Salih Uçan açıklaması

"Eski futbolcularımla her zaman bağlantım var. Salih de onlardan biri. Alanya'da başarılı işler yaptık birlikte. Salih'i alacak maddi gücümüz yok. O noktada iş bitiyor. Salih de Beşiktaş'ta kalmak istiyor. Menajerler tarafından bu haberler olabilir. Salih, Beşiktaş'ta uzun yıllar kalacaktır."

48 yaşındaki teknik adam, "Hakemler yüzünden iki maçta puan kaybettik. Burada VAR yok, eski sistemle devam ediliyor. VAR'ın gelmesi gerektiğini düşünüyorum ve her fırsatta dile getiriyorum. Ofsayttan yediğim golle maçı kaybettim. Bir metre ofsaytı görmedi. VAR olsa iptal olurdu." dedi.