Cumhurbaşkanı Erdoğan, “CHP, sadece belediye soyguncularının değil, daha vahimi milletten kopuk marjinallerin, yüzü maskeli provokatörlerin, ağzı bozuk sokak eşkıyalarının da oyuncağı haline gelmiştir.” diye konuştu.
BATI SEMPATİZANLARI BİZİ ANLAYAMAZ
Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Kadın Kolları Liderlik Okulu Kamp Programı’nda yaptığı konuşmada, baskılara asla boyun eğmediklerini, tehditlere asla prim vermediklerini hatırlatarak “Kuvayı milliyeciyiz deyip Batı’ya hoş görünmek için şekilden şekle girenler, elbette bizim özgüvenimizi anlayamaz.” ifadelerini kullandı.
CHP’NİN CİDDİ SİYASİ KIBLE SORUNU VAR
Erdoğan, sözde karikatür üzerinden Peygamber Efendimize saygısızlık edenlerin avukatlığını üstlenen Özel’i de eleştirerek “CHP Genel Başkanı’na sadece şunu söylüyorum. Milyonların gördüğü hakareti, rezilliği, provokasyonu sen göremiyorsan sorunu başkasında değil, kendinde ara. CHP’nin çok ciddi bir siyasi kıble sorunu var.” dedi.