Trendyol Süper Lig’de ilk 15 haftada 4 galibiyet, 5 beraberlik, 6 mağlubiyetle toplamda 17 puan toplayan Vavacars Fatih Karagümrük maç fazlasıyla 11. sırada yer alıyor.
Son olarak 9 Aralık’ta Bitexen Antalyaspor ile deplasmanda karşılaşan kırmızı-siyahlılar ikinci yarının tamamını 10 kişi oynayan rakibine 2-1 mağlup oldu.
Yaşanan bu mağlubiyet sonrası fatura teknik sorumlu Alparslan Erdem’e kesildi.
İstanbul ekibi genç teknik adamla yollarını ayırdığını resmen açıkladı.
Vavacars Fatih Karagümrük’ün ayrılık açıklaması şu şekilde:
Kulübümüz bünyesinde uzun zamandır futbolcu, yardımcı antrenör ve teknik sorumlu olarak bir çok başarıya imza atan hocamız Alparslan Erdem ile bugün itibariyle karşılıklı görüşerek ayrılmış bulunmaktayız. Kendisine hizmetlerinden dolayı teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde sonsuz başarılar dileriz.
Şota resmen açıklandı
Fatih Karagümrük'te Alparslan Erdem yerine göreve son olarak Hull City'de görev yapan Şota Arveladze getirildi. Kulüp tarafından yapılan açıklamada, ‘’ Kulübümüz, teknik direktörlük görevi için Şota Arveladze ile prensip olarak anlaşmıştır.’’ İfadelerine yer verildi.
Gürcü teknik direktör, Türkiye'de; Kayserispor, Kasımpaşa ve Trabzonspor'da görev yapmıştı.





