VOLKAN DEMİR
Transferde tek eksiği 6 numara için yoğun çaba harcayan Fenerbahçe'de son aday Uruguay'dan çıktı. Sarı-lacivertliler Uruguay'ın Liverpool takımında forma giyen 20 yaşındaki Fabricio Diaz'ı listesine aldı. Sportif Direktör Mario Branco oyuncunun menajeriyle ilk teması kurarken, Diaz'ın kulübüyle de pazarlıklara başlandı. Diaz'ın bonservisinin 8 milyon euro olduğu öğrenildi. Transferin son günlerinde Premier Lig takımı Brighton'ın radarında olan Diaz, transfer yetişmeyince kulübünde kaldı. Uruguay 20 Yaş Altı Milli Takımı'nda ve Liverpool'da kaptanlık yapan Diaz, orta sahada ülke futbolunun geleceği olarak gösteriliyor. Oyuncunun kulübüyle 2026 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.
Jorginho'ya yakın takip
Fenerbahçe orta alanda birden fazla adayı yakından takip ediyor. Sarı-lacivertliler, Arsenal'in İtalyan orta saha oyuncusu Jorginho'nun durumu hakkında bilgi aldı. Partey'in sakatlığının ardından takımda kalma ihtimali bulunan tecrübeli oyuncu için İngiliz ekibinin kararı bekleniyor. Jorginho bu sezon Premier Lig'de sadece 17 dakika süre bulabildi.
Fenerbahçe dünyaya dağıldı!
Ankaragücü maçının ardından Fenerbahçeli 14 futbolcu milli takımlara gitti. Mert Müldür, İsmail, İrfan Can Kahveci, Cengiz ve Umut A Milli Takımı'nın kampına katılırken; Dzeko, Bosna Hersek; Tadic, Sırbistan; Szymanski, Polonya; Batshuayi, Belçika; Zajc, Slovenya; Livakovic, Hırvatistan; Djiku, Gana; Bartuğ, Türkiye U20; Fayed ise Mısır Olimpiyat Milli Takımı'nın yolunu tuttu. Milli yıldızlar 12 Eylül'den itibaren takıma katılmaya başlayacak.
Altay Bayındır'dan siftah
Fenerbahçe'den Manchester United'a transfer olan Altay Bayındır siftahı yaptı. Milli kalecimiz, ‘Kırmızı Şeytanlar'ın Premier Lig'de dün deplasmanda oynadığı Arsenal maçının kamp kadrosunda yer aldı. Altay'ın sezon içerisinde diğer kaleci Onana ile dönüşümlü olarak United kalesini koruyacağı öğrenildi.
Luan'a Arap kancası
Brezilyalı stoper Luan Peres, milli arada sürpriz şekilde takımdan ayrılabilir. Sakatlığı nedeniyle Ankaragücü maç kadrosunda yer almayan Luan'a Suudi Arabistan'dan teklif geldi. Kiralık ve 5 milyon euro satın alma opsiyonlu teklifi Fenerbahçe reddetti. Sarı-lacivertliler, oyuncunun bonservisini 5 milyon euro olarak belirledi ve kiralamayacağını bildirdi. Luan'ın menajeri görüşmelerini sürdürüyor.


