Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 27. haftasında deplasmanda Alanyaspor'u 2-1 mağlup etti. Sarı-kırmızılılar, bu sonuçla puanını 68'e yükselterek zirve takibini sürdürdü. Alanyaspor'un golünü 23. dakikada Tonny Vilhena atarken, Galatasaray'ın gollerini 51. dakikada Aliti’nin kendi kalesine attığı gol ve 62. dakikada Victor Osimhen’in kafa vuruşu getirdi.
MAÇIN ÖNEMLİ ANLARI
Alanyaspor, 23. dakikada Vilhena’nın golüyle öne geçti. İlk yarının sonunda Galatasaray’ın yedek kalecisi Günay Güvenç, hakeme itirazdan kırmızı kart gördü. İkinci yarıda Galatasaray baskısını artırdı ve 51. dakikada Aliti’nin kendi kalesine attığı golle eşitliği sağladı. 62. dakikada Barış Alper Yılmaz’ın ortasına iyi yükselen Victor Osimhen, skoru 2-1’e getiren golü kaydetti.
GALATASARAY’IN SERİSİ DEVAM EDİYOR
Bu galibiyetle Galatasaray, Süper Lig’deki son 27 maçında yenilgi yüzü görmezken, Alanyaspor karşısında üst üste 5. galibiyetini aldı. Ayrıca, sarı-kırmızılılar deplasmanda 25 maçtır kaybetmiyor.
OSİMHEN’İN YÜKSELEN FORMU
Victor Osimhen, Süper Lig’deki gol sayısını 17’ye çıkarırken, toplamda bu sezon 23 gole ulaştı. Galatasaray’ın en formda oyuncularından biri olan Osimhen, kritik anlarda takımına katkı sağlamaya devam ediyor.
GELECEK HAFTA RAKİP ANTALYASPOR
Galatasaray, Süper Lig’in 28. haftasında sahasında Antalyaspor’u ağırlayacak. Sarı-kırmızılı ekipte Ahmed Kutucu, sarı kart cezalısı olduğu için bu maçta forma giyemeyecek.