Türkiye’de 14 Haziran'da hizmet verecek olan Disney+, şimdiden yerli yapımlar için kolları sıvadı biliyorsunuz ki. Bu yerli yapımlardan biri de dram ve aksiyon türündeki Kaçış dizisi olacak. Başrollerini Engin Akyürek ve İrem Helvacıoğlu'nun üstlendiği, Disney'in ilk yerli dizi projesi Kaçış'tan ilk görseller de yayımlandı. Peki, Disney Plus Kaçış dizisi nerede çekiliyor? Kaçış dizisi konusu ne, oyuncuları kimler? İşte dizi ile ilgili tüm detaylar.

DİSNEY PLUS KAÇIŞ DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR?

Disney Plus'ın yayın tarihi yaklaşıyor. İki savaş muhabirinin yaşadıklarını konu alan Kaçış dizisinin nerede ve hangi bölgede çekildiği merak konusu oldu.

Platform içerisinde yer alacak olan Kaçış dizisinin nerede çekildiği henüz açıklanmadı. Konuyla ilgili detaylar geldiğinde haberimizde yer alacaktır.

KAÇIŞ DİZİSİ KONUSU NE, OYUNCULARI KİMLER?

İki savaş muhabirinin yaşadıklarını konu alacak olan dizi 18+ olarak sınıflandırıldı. Kaçış, savaş fotoğrafçısı Mehmet ve farklı ülkelerden gelen bir grup gazetecinin araştırma yapmak için Ezidi köyüne gidişleriyle başlayacak.

Dizi, sınır ötesine gizlice geçen bu grubun bir baskın sonucunda radikal terör örgünün eline düşmelerini ve sonrasında yaşadıkları kaçış dramını konu edinecek.

Disney Plus'ın geçtiğimiz saatlerde yaptığı resmi açıklamaya göre dizinin yapımcılığını O3 Medya ve Same Film üstleniyor. Hikayesini Engin Akyürek'in kaleme aldığı, senaryosunu Ali Doğançay'ın yazdığı dram, aksiyon ve macera türündeki dizinin, yönetmen koltuğunda Yağız Alp Akaydın otururken; dizide Engin Akyürek'in yanı sıra İrem Helvacıoğlu, Aziz Çapkurt, Onur Bay, Leyla Tanlar, Aras Aydın, Levent Ülgen gibi birçok başarılı isim yer alıyor.

Editör: TE Bilisim