Gece saatlerinden sosyal mesajlaşma devi WhatsApp'ta yaşanan bir aksaklık ortalığı ayağa kaldırdı. Dünya genelinde en çok tercih edilen mesajlaşma uygulamalarının açık ara en başında gelen WhatsApp web ve mobil kısmında yapılan güncellemelerin ardından erişim sorunu vermeye başladı. Bu kapsamda kullanıcılar soruna çözüm aramak için arama motorlarının yolunu tuttu. Çok sayıda kullanıcı sorunun ne olduğunu araştırmaya başladı. Peki, WhatsApp çöktü mü? WhatsApp ne oldu, çöktü mü? detayları sizler için derledik...

WHATSAPP ÇÖKTÜ MÜ? WHATSAPP NE OLDU, ÇÖKTÜ MÜ?

Facebook'un bünyesinde faaliyet gösteren mesajlaşma uygulaması WhatsApp web ve mobil uygulama tarafında yapılan güncellemelerin ardından erişim sorunu vermeye başladı. Pek çok kullanıcı, 'Mesajlarınız olabilir' ya da yükleme ekranlarında kalan sorunlarla karşılaştı. Küresel bağlamda yaşanan sorun kapsamında Android, iOs ve Windows tarafından uygulamaya erişim sorunu yaşanmaya başlandı. Konuya ilişkin yetkililerden henüz detaylı bilgilendirme yapılmadı.

Milyarlarca kullanıcının mağdur olduğu ve ne kadar süreceği belli olmayan arızanın çözüm sürecine ilişkin henüz detaylı bilgi açıklanmadı. Fakat dün akşamdan beri 35 binden fazla şikayet alındığı ve konunun ulusal değil küresel olduğu görüldü.
Editör: TE Bilisim