Her yıl nisan ayının son cumartesi günü tüm dünyada veteriner hekimler günü olarak kutlanır. Halk sağlığı ve hayvan sağlığına katkıları yadsınamaz olan veteriner hekimler, bu günde kendilerine kutlama mesajları ve sözleri bekliyor. İşte Veterinerler günü sözleri ve mesajları! 2022 Dünya Veteriner Hekimler Günü anlamlı mesajları! Haberimizde yer alıyor.

2022 DÜNYA VETERİNER HEKİMLER GÜNÜ ANLAMLI MESAJLARI!

Sevgi, merhamet, şefkat ve fedakarlıklarla görevini yapan tüm veterinerlerin Dünya Veteriner Hekimler Günü ‘nü kutlarım

Tüm dünyada yaşanan Covid-19 salgını da bir kez daha, veteriner hekimsiz insan sağlığının olamayacağını göstermiştir. Tüm veterinerlerin  Dünya Veteriner Hekimler Günü ‘nü kutlu olsun.

Merver Ansel, Yüzbaşı Kemal Cemil, Cengiz Aytmatov ve  Mehmet Akif Ersoy’un meslektaşları olan güzide mesleğin güzide temsilcileri Dünya Veteriner Hekimler Günü ‘nüz kutlu olsun…

Ağızsız dilsiz hayvan dostlarımızın yaşamına sağlığına onlara neyin var diye soramadan cevap alamadan katkı veren değerli tıp insanları gününüz kutlu olsun. İyi ki varsınız…

Hayvan sağlığı, hayvan refahı, gıda güvenilirliği ve halk sağlığının korunması kapsamında özveri ile çalışan değerli meslektaşlarımızın gününü tebrik ederiz.

Veteriner hekimlerimize hayvan sağlığı, gıda güvenilirliği ve dolayısıyla insan sağlığına sundukları katkılar nedeniyle teşekkür ediyoruz. Dünya Veteriner Hekimler Günü  kutlu olsun

Sağlık hizmetleri adına görev yapan tüm veteriner hekimlerin, Dünya Veteriner Hekimler Günü’nü kutluyor, sağlık hizmetlerine sundukları katkılar nedeniyle teşekkür ediyor, meslek hayatlarında başarılar diliyorum.

VETERİNERLER GÜNÜ SÖZLERİ VE MESAJLARI!

Hayvan sağlığı, gıda güvenliği ve zoonoz hastalıklarla mücadele de ayrıca doğrudan halk sağlığının korunmasında önemli yükümlülükleri bulunan köklü bir geçmişe sahip, saygın bir kurumsal yapının mensubu olan tüm meslektaşlarımın Dünya Veteriner Hekimler Gününü kutlar saygılar sunarım’’

Fedakarca çalışan Veteriner Hekimlerimiz; Halkımızın sağlıklı ve güvenilir gıdaya ulaşması, hayvanlarımızın sağlıklı bir yaşam sürmesi ve sektörün geliştirilmesine sunduğunuz değerli katkılarınız için teşekkür ediyor, Dünya Veteriner Hekimler Gününüzü kutluyoruz.

Gece, gündüz, kar, yağmur, çamur, soğuk, sıcak, uzak, yakın demeden hayvan sağlığı için çalışan, halkın sağlığını korumak için kendi hayatlarını riske atan tüm veterinerlerimizin Dünya Veteriner Hekimler Günü kutlu olsun.

Tarihi insanlık tarihi kadar eski bir mesleğin mensubu ve yaratılanı yaratandan dolayı sevmeyi öğütleyen bir inancın fertleri olarak özünde insanlara hizmet gerçeğini barındıran bu nezih mesleğin mensupları son nefes dahil olmak üzere bu görevlerini yerine getirmekten asla geri durmayacaklardır. Bu duygu ve düşüncelerle bütün meslektaşlarımın “Veteriner Hekimler Günü”nü kutluyor, sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum.

Editör: TE Bilisim