Yönetmenliğini Berat Özdoğan'ın üstlendiği, senaryosunu Serdar Özönalan ve Hasan Erimez'in kaleme aldığı TRT 1'in sevilen dizisi Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı, izleyicileri ekran başına kilitlemeye devam ediyor.

Başrollerinde Engin Altan Düzyatan, Ulaş Tuna Astepe, Emir Benderlioğlu, İsmail Filiz gibi isimlerin yer aldığı Es Film imzalı Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı dizisi, aksiyon dolu sahneleriyle nefes kesiyor.

İshak, Oruç, Hızır ve İlyas'ın tehlikelere göğüs gerip yükselerek denizlerin fatihi olmalarını ve Barbaros kardeşlere dönüşme serüvenini anlatan Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisi, perşembe akşamlarına damga vuruyor.

Her bölümü merakla beklenen dizi, 12 Mayıs Perşembe akşamı 30 bölümüyle ekranlara geldi.

Son bölümde, Isabel karakterine hayat veren Pelin Akil ile Meryem karakterini canlandıran Cemre Gümeli, ölerek diziye veda etti.

Söz konusu fragman; son dönemlerde sık sık ayrılık haberleriyle gündeme gelen dizinin izleyicilerini üzdü.

Bir başrol oyuncusu daha veda ediyor

Dev prodüksiyonu ve güçlü oyuncu kadrosuyla adından söz ettiren Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı dizisinin 31. bölüm fragmanında; Oruç Reis ve Esma'nın vurulduğu görüldü. Don Diego, Oruç Reis'i silahla 3 yerinden vurdu. Oruç Reis'in ölüm haberini alan Bülbül, gözyaşı dökerken Hızır Reis, ne olduğunu öğrenmek için uğraştı. Gerçeği öğrenen Hızır Reis, ayakta durmakta güçlük çekti.

Editör: TE Bilisim