Muhteşem oyuncu kadrosu ve yürekleri ısıtan hikayesiyle TRT 1'in en sevilen dizilerinden biri haline gelen Gönül Dağı 63. bölümü 14 Mayıs Cumartesi 2022'de seyircisiyle buluştu. Her bölümü heyecanla beklenen Gönül Dağı'nın son yeni bölümünde Sefer ve Zahide Emre’nin annesini aramaya devam ederken Emre’nin durumu her geçen gün daha üzücü bir hal almaktadır. Annesini bulduklarında hiç beklemedikleri bir tepkiyle karşılaşan Sefer ve Zahide nasıl bir yol izleyecektir? Tüm gelişmeleri dizinin son bölümünü internetten HD kesintisiz full seyretmek için Gönül Dağı 63. bölüm izle full HD ve TRT Gönül Dağı son bölüm izle tek parça full bilgileri haberde.

Gönül Dağı 63. bölüm izle full HD! TRT Gönül Dağı son bölüm izle tek parça full!

Gönül Dağı son bölümünde Asuman ve Ramazan’ın nişanını sorunsuz bir şekilde atlatmanın mutluluğunu yaşayan amcaoğulları, motive bir şekilde Şili’ye gidecek makineler üzerinde çalışmaya koyulurlar.

İşleri vaktinden önce bitirmenin huzuru içinde gittikleri aile pikniğinde keyifli vakit geçirirken aldıkları bir telefonla kendilerini yeni bir sorunun ortasında bulan amcaoğulları, bu zorlu sürecin üstesinden nasıl geleceklerdir?

Sefer ve Zahide Emre’nin annesini aramaya devam ederken Emre’nin durumu her geçen gün daha üzücü bir hal almaktadır.

Annesini bulduklarında hiç beklemedikleri bir tepkiyle karşılaşan Sefer ve Zahide nasıl bir yol izleyecektir?

Kendilerini kapının önünde bulan Selami ve Keriman, bir çözüm yolu ararken onlara yardım eli uzatan Sefer olur.

Yeni işlerine dört kolla sarılan Selami ve Keriman’ı bekleyen gelişme ne olacaktır?

Editör: TE Bilisim