2021-2022 Eğitim yılının 1. ve 2. Dönem AÖL sınavları uygulandı. Öğrenciler bu sıra 3. Dönem sınavlarına hazırlanıyor. İlk iki dönemdeki sınavların online olarak tamamlanması 3. dönem hakkında soruları da beraberinde getirdi. Online AÖL sınavının ardından öğrenciler sınav puanlarını hesaplamaya başlarken, sonuçlar için beklentilerini yoğunlaştırmıştı. peki, AÖL sınav tarihleri 2022 ne zaman? AÖL 3. Dönem sınav tarihleri açıklandı mı? AÖL 2022 sınav sonuç sorgulama ekranı ile ilgili merak edilenleri haberimizde derledik.

AÖL SINAV TARİHLERİ 2022 NE ZAMAN?

AÖL 3. Dönem sınavları Temmuz ayında uygulanacak. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yayınlanan sınav takvimine göre AÖL sınavları e-Sınav olarak gerçekleştirilecek. Aksi bir açıklama geldiği takdirde haberimizde yer alacaktır.

AÖL 3. DÖNEM SINAV TARİHLERİ AÇIKLANDI MI?

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından gerçekleştirilecek olan 3. dönem Açık Lise sınavları Temmuz ayında yapılacak. MEB 2022 yılı sınav uygulama takvimine göre Temmuz ayında düzenlenecek olan AÖL sınavlarının Temmuz ayının kaçında yapılacağı henüz belli olmadı.

Editör: TE Bilisim