Kanal D'nin beğenilen dizisi Sadakatsiz'in 25 Mayıs 2022'de yayınlanan 60. son bölümünde; yaşananlar tüm dengeleri yine ve yeniden değiştirirken, herkes kendi sonuna giden taşları kendi elleriyle döşemiştir.

Final bölümünde Asya, Volkan ve Derin’e büyük bedeller ödeten savaşın sonu yaklaşmıştır.

En son bölümde, kimi zaman aşk için, kimi zaman evlatlar için, kimi zaman huzurlu bir nefes için verilen bu mücadelede herkes yol ayrımındadır.

Sadakatsiz'in finalinde Volkan kurtulmayı, Derin iyileşmeyi, Asya bu üç kişilik savaşı kazanıp kendi hikayesinin son cümlesini yazmayı başaracak mıdır?

Başladığı günden bu yanan ilgiyle izlenirken birçok tartışmayı da beraberinde getiren Sadakatsiz dizisi 60. bölümde son buluyor. Sadakatsiz final bölümü kesintisiz HD tek parça izlemek için aşağıdaki bağlantıya tıklayınız.

Sadakatsiz 60. bölüm izle (Final)! Kanal D ile Sadakatsiz en son bölüm izle full tek parça!

Sadakatsiz dizisi hakkında;

Dizinin konusu; Asya (Cansu Dere), başarılı bir doktordur. Kocası Volkan ( Caner Cindoruk), harika bir eş ve oğulları Ali’ye ( Alp Akar) şahane bir babadır. Üç kişilik çekirdek aile, hep huzur ve mutluluk dolu bir hayat yaşamışlardır...

Beyaz güller kadar saf bir beraberliktir Asya’nın gözünde yıllardır süren evlilikleri... Ta ki; Asya, Volkan’ın atkısındaki sarı uzun saç telini görene dek…

Yapım:
Medyapım / Mednova 

Yapımcı:
Fatih Aksoy

Yönetmen:
Neslihan Yeşilyurt / Merve Çolak

Senaryo-Hikaye Uyarlama:
Dilara Pamuk

Senaryo Uyarlama: 
Arzu Yurtseven, Elif Öner, Kubilay Kara, İrem Pelin Sönmezer

Süpervizör: 
Merve Girgin Aytekin

Uygulayıcı Yapımcı: 
Suzan Sümeli

Müzisyen: 
Cem Öget

Görüntü Yönetmeni: 
Ahmet Bayer

Sanat Yönetmeni: 
Onur Tuğ

Styling (Stil Danışmanı): 
Ayşenur Aksoy, Lamia Burcu Atayar

Kostüm Sorumlusu: 
Venhar Kömür

Oyuncular:
Cansu Dere(Asya), Caner Cindoruk(Volkan), Melis Sezen (Derin), Berkay Ateş (Aras), Burak Sergen (Haluk), Özge Özder(Derya), Yeliz Kuvancı(Bahar),  Nazlı Bulum(Nil), Gözde Seda Altuner(Gönül), Taro Emir Tekin(Selçuk), Alp Akar(Ali)

Editör: TE Bilisim