Survivor yarışmacılarından Sema Aydemir ve Seda Ocak'ın biyografi bilgileri sık sık araştırılmakta. İkiz kardeş olan Sema ve Seda yarışmanın en çok konuşulan isimleri arasında. Bu bağlamda Survivor Sema'nın biyografi ve kişisel bilgilerine yazımızda yer vereceğiz. Peki, Survivor Sema kaç yaşında, aslen nereli? Sema Aydemir kimdir, evli mi? İşte detaylar...

Survivor Sema kaç yaşında, aslen nereli? Sema Aydemir kimdir, evli mi?

Survivor Sema Aydemir, 17 Ağustos 1985 yılında Bursa'da dünyaya geldi. 3 kız kardeşi olan Sema Aydemir'in ikizi Seda Ocak da bu kız aynı yarışmada olacak. 1.70 boyunda olan iddialı yarışmacının kilosu ise 63'tür.

2012 Londra Olimpiyatları'nda 4x400 metre bayrak yarışına çıkan Sema Aydemir; Pınar Saka, Birsen Bekgöz, Meliz Redif birlikte mücadele vermiştir.

Survivor 2017 ve Survivor 2018 All Star'da mücadele veren Sema Aydemir, olimpiyatlarda ülkemizi temsil etmiş başarılı bir atlettir. Sema Aydemir Survivor 2022 All Star'da da yarışan isimler arasındadır.

Sema Aydemir aslen nereli, kaç yaşında?

35 yaşındaki ünlü sporcu Sema Aydemir, Bursa'da dünyaya geldi. Survivor 2022 All Star'da dokunulmazlık ve ödül oyunlarındaki performansıyla adından söz ettiren Aydemir, İstanbul'da yaşamaktadır.

Sema Aydemir evli mi?

Sema Aydemir, Türk çekiç atma sporcusu Eşref Apak ile evlenmiş ve 2016 yılında boşanmıştır. Bu evlilikten Ali isminde bir çocuğu vardır.

Editör: TE Bilisim