Ebru Cündübeyoğlu, bugün babası Ertuğrul Cündübeyoğlu'nu kaybettiğini duyurdu. Tiyatro ve sinema oyuncu Cündübeyoğlu 1970'te annesinin dördüncü seçildiği yarışmada, kendisi de Türkiye 4. güzeli seçildi. Ebru Cündübeyoğlu kimdir, kaç yaşında? Ebru Cündübeyoğlu eşi Güçlü Mete kimdir, mesleği ne? İşte tüm merak edilenler haberimizde.

EBRU CÜNDÜBEYOĞLU KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

1974 yılında Almanya'nın Heilbronn şehrinde doğdu. Diş doktoru Ertuğrul Cündübeyoğlu ile 1970 Türkiye Güzelleri'nden Hülya Cündübeyoğlu'nun tek çocuğudur. Ortaöğrenimi İstanbul ve Adapazarı'nda, yükseköğrenimini Uludağ Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü'nde tamamladı.

1993 yılında Türkiye güzellik yarışmasına katıldı, 1970'te annesinin dördüncü seçildiği yarışmada, kendisi de Türkiye 4. güzeli seçildi. Aynı yıl televizyonculuğa başladı. 1993-1997 yılları arasında, ilki TRT'de yayımlanan 'Bir Başka Gece' adlı program olmak üzere pek çok eğlence programının sunuculuğunu üstlendi ve yapımında çalıştı. Hafta içi her gün, canlı yayınlanan aktüel-eğlence programı "Sabah Şekerleri''nde sunuculuk yaparak 20'li yaşlarında iken Türkiye'de büyük bir seyirci kitlesi tarafından tanındı.

1997 yılında Gülüm dizisindeki rolü ile dizi oyunculuğuna, 1999 yılında Sadri Alışık Tiyatrosu'nun sahnelediği Fehimpaşa Konağı adlı komedide 'Mihriban' rolünü oynayarak tiyatro oyunculuğuna başladı. Deli Yürek dizisinde 'Avukat Ayşegül', Koçum Benim dizisinde Deniz öğretmen, Omuz Omuza'da 'Sevilay', Yalancı Romantik'te 'İpek', Avrupa Avrupa'da Gülbahar, Evli ve Öfkeli'de 'Seray televizyon dizilerinde canlandırdığı rollerden bazılarıdır. Tiyatro oyunculuğuna 2008'de Tiyatro Kedi'nin sahneye koyduğu Çalıkuşu adlı oyunda Feride'nin Anadolu'ya gittiği dönemi, Kibarlık Budalası'nda Nicole 2018'de Gergedan Yapım'ın sahnelediği Ölü'n Bizi Ayırana Dek adlı komedide Cansu karakteri gibi rollerle devam etti.

EBRU CÜNDÜBEYOĞLU EŞİ GÜÇLÜ METE KİMDİR, MESLEĞİ NE?

Güçlü Mete, 20 Mayıs 1971 tarihinde İstanbul‘da doğmuştur. Kabataş Erkek Lisesinden 1989 senesinde mezun olduktan sonra İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi İktisat Bölümünde okuyup 1993 senesinde mezun oldu.

2005 – 2007 seneleri içerisinde Sadettin Saran’ın sahibi olduğu Saran Holding, Radyo Time’in Genel Yayın Yönetmenliğini yapmakta iken Haziran 2007 ayında istifa ederek ayrıldı.

2004-2013 seneleri içerisinde “Alem FM”de Kripto Odası adlı programını yapıp sundu. 2009 senesinde Alem FM’de Candaş Tolga Işık ile birlikte Kripto Odası isimli programı sunmaya başladı. 2013 yılının Ekim ayında “Alem FM”den ayrılıp Show Radyo‘ye geçti. Güçlü Mete burada bunun yanında “Sarı Tramway” adlı bir program hazırlayıp paylaştı.

Güçlü Mete’nin hazırlayıp sunduğu Kripto Odası’nda gündemin şifreleri çözülüyor. Uzman konukların görüşleri ve dinleyicilerin fikirleriyle siyasetten ekonomiye, spordan sanata bir çok hususta haberin başlıkları atılıyor. Yalnızca çok konuşulanlar değil unutulanlar da Kripto Odası’nda yer buluyor. Güne gündemden uzak kalmadan başlamanız için Kripto Odası hafta içi her gün saat 09:00’da Show Radyo’da.

2013 – 2018 seneleri içerisinde Show Radyo‘da çalıştı.

Güçlü Mete, dizi oyuncusu Ebru Cündübeyoğlu ile 27 Nisan 2003 tarihinden beri evli ve Duru (d.2005) isminde bir kızı mevcuttur.

Editör: TE Bilisim