ATV'nin reyting rekortmeni tarih dizisi Kuruluş Osman oyuncuları izleyiciyi etkilemeye devam ederken oyuncuların yaşam öyküleri araştırılıyor. Bu bağlamda Serdar Özer'in canlandırdığı Barkın Bey karakteri de oldukça dikkatleri çekiyor. Bu bağlamda yetenekli oyuncunun biyografisi kısaca yazımızda yer alacak. Peki, Kuruluş Osman Barkın Bey kimdir gerçekte var mı? Barkın Bey tarihte var mı, hangi oyuncu oynuyor? Merak edilenler metinde!..

Kuruluş Osman Barkın Bey kimdir gerçekte var mı? Barkın Bey tarihte var mı, hangi oyuncu oynuyor?

Dizide Barkın Bey, Olcay Hatun’un nişanlısıdır. Olcay Hatun ise Malhun Hatun’un kuzenidir.

42 yaşlarında olan oyuncu Serdar Özer 21 Ocak 1980 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir.

Aşkımızda Vefat Var adlı projede yer alan Serdar Özer daha evvel, Buyur Komutanım Yine, Dedemin Dolabı, Bana Hoşlanmayı Anlat, Cesur Ve Hoş, Ufak Bayanlar, İpsiz Recep, Kızlarım İçin, Hercai şeklinde galibiyetle projelerde de rol almıştır.

Özer, Girne Amerikan Üniversitesi’nde turizm-otelcilik eğitimi gördü.

Oyunculuk kariyerine 2003 yılında Hekimoğlu dizisiyle başladı. Ardından Küçük Kadınlar, Ay Tutulması, Dedemin Dolabı ve Emret Komutanım Yeniden dizilerinde rol aldı. 2014 yılında Kaderimin Yazıldığı Gün dizisinde Maksut karakterini canlandırmıştır. 2017 yılında rol aldığı Bana Sevmeyi Anlat dizisi final yaptıktan kısa bir süre sonra Cesur ve Güzel dizisine Savcı Serhat karakteriyle dahil olmuştur.

Hekimoğlu – Hekimoğlu (2003)
İnce Hacı – Hacı (2004)
Yanık Koza – Akın (2005-2007)
El şeklinde – Barış (2007)
Yaralı Vicdan – Bulut (2007)
Ufak Bayanlar – Barış (2008-2011)
Ay Yakalanması – Zafer (2011)
Dedemin Dolabı – İlyas (2012-2013)
Osmanlı’da Derin Devlet – Sultan I.
Kuruluş Osman - Barkın Bey

Editör: TE Bilisim