BluTV'de ekranlara gelen ve büyük bir beğeni toplayan Kıyma dizisinin ilk 4 bölümü nefesleri kesmişti. 5. bölümü heyecanla bekleyen sevenleri özellikle Kıyma 5 bölüm ne zaman yayınlanacak soruna cevap arıyor. Sevilen dizinin yeni bölümüne ilişkin tüm detayları haberimizde bulabilirsiniz. Peki, Kıyma 5 bölüm ne zaman yayınlanacak? Kıyma yeni bölüm tarihi hangi gün? İşte detaylar...

Kıyma 5 bölüm ne zaman yayınlanacak?

Adana'dan İstanbul'a gelen üç kafadar arkadaşın başından geçen hikayeyi konu alan Kıyma dizisinin her bölümü büyük beğeniyle izleniyor. Kebap restoranı açmak için gelen bir arkadaşların başında geçen trajikomik olaylar dikkat çekiyor. Adana'dan sonra İstanbul'da yaşam mücadelesini anlatan dizinin 5. bölümü ise 14 Haziran Salı günü yayınlanacak. 

Kıyma dizisinin konusu

Adana’dan büyük hayallerle İstanbul’a gelen üç arkadaş yeni bir mahallede temiz bir başlangıç yapmak ister. Ancak bela yakalarını bırakmaz. Projenin türü ise yerli aksiyon, macera ve polisiye olacak.

Kıyma dizisinin oyuncu kadrosu

Projenin oyuncu kadrosu içerisinde Emrullah Sürmeli (Baran), Cengizhan Yurdutek (Poyraz), Mustafa Yılmaz (Reşat), İrfan Ballı (Tufan), Ömer Varol (Kado) ve Salih İnci (Ömer) gibi isimler yer alıyor.

Editör: TE Bilisim