BluTV ekranlarında yayınlanan Kıyma dizisi büyük beğeni kazanmıştı. Her bölümü büyük bir merakla beklenen dizide neler yaşanacağını merak ediliyor. 14 Haziran 2022 Salı akşamı yayınlanan 5. Bölümle sezon finali dizinin sezon finalini izleme linki arıyor. Dizinin severleri arama motorlarına Kıyma 5 bölüm sezon finali izle yazarak son bölüme erişmek istiyor. Haberimizin içerisinde Kıyma 5 bölüm sezon finali izle seçeneğine ulaşabilirsiniz. İşte Kıyma 5 bölüm sezon finali izle ve BluTV Kıyma sezon finali...

Kıyma 5 bölüm sezon finali izle! İşte BluTV Kıyma sezon finali

Dizini son bölümünü izlemek için tıklayınız

Şehirler değişir sokaklar asla. Suç ve aksiyonun bolca yer aldığı ‘Kıyma’da özlenen sokak mizahı da özellikle karakterler arası diyaloglarda yaşanıyor. Hapisten çıktıktan sonra Adana’dan ayrılıp İstanbul’da temiz bir hayat kurmaya gelen Ömer, Poyraz ve Tufan bütün umutlarını kıyma kebabına bağlıyor.

KIYMA DİZİSİ KONUSU NE?

Adana'dan büyük hayallerle İstanbul'a gelen üç arkadaş yeni bir mahallede temiz bir başlangıç yapmak ister. Ancak bela yakalarını bırakmaz. Projenin türü ise yerli aksiyon, macera ve polisiye olacak.

Kıyma dizisi oyuncuları kimdir?

Sıfır Bir Adana ve Sokağın Çocukları yapımlarından tanıdık isimlerin de yer aldığı Kıyma dizisi oyuncu kadrosunda Emrullah Sürmeli (Baran), Cengizhan Yurdutek (Poyraz), Mustafa Yılmaz (Reşat), İrfan Ballı (Tufan), Ömer Varol (Kado) ve Salih İnci (Ömer) bulunuyor.

Editör: TE Bilisim