19 Haziran Pazar günü akşam saatlerinde cin çıkarma seansı düzenleyen Pelin Hürman, Türkiye gündemine oturdu. Her Açıdan programında Pelin Hürman adlı kişinin katılması ve cin çıkarma seansı düzenlemesi herkes tarafından tepki çekmişti. Peki, Pelin Hürman kimdir, nereli? Pelin Hürman kaç yaşında, mesleği nedir? İşte tüm merak edilenler haberimizde.

PELİN HÜRMAN KİMDİR, NERELİ?

19 Haziran Pazar günü akşam saatlerinde cin çıkarma seansı düzenleyen Pelin Hürman, sosyal medyada gündem oldu.

Pelin Hürman’ın TV programında yaptığı cin çıkarma olayı sonrasında hakkında biyografisi merak edilen Pelin Hürman ile ilgili detay henüz bulunmamaktadır. Konuyla ilgili detaylar geldiğinde haberimizde yer alacaktır.

CİN ÇIKARMA OLAYI

YouTube kanalında yayınlanan Her Açıdan programında cin çıkarma olayını gerçekleştiren Pelin Hürman şok edecek sözler söyledi. İçine cin girdiğini düşünenlerin kendisine başvurması gerektiğini ifade eden Hürman 1 buçuk dakikada çıkartırım kahvemi çayımı içer giderler ifadelerinde bulundu.

Ardından herkesi şaşırtacak öyle bir söz söyledi ki duyanlar kulaklarına inanamadı. Birkaç söz söyledikten sonra içinde cin olan kişilerin kendilerine ekranda başka bir yüzde göreceğini iddia etti.

Editör: TE Bilisim