ATV ekranında uzun zamandır Müge Anlı ile Tatlı Sert programını sunan Müge Anlı evleneceğini açıkladı. Müstakbel eşinin adını da canlı yayında açıklayan Müge Anlı, yeni sezonda evli olarak karşısına çıkacağım dedi. Şinasi Yüzbaşıoğlu ile ilgili aramalar hız kazandı. Peki, Müge Anlı’nın düğün tarihi ne zaman? Müge Anlı ne zaman evlenecek? İşte tüm merak edilenler haberimizde.

MÜGE ANLI’NIN DÜĞÜN TARİHİ NE ZAMAN?

Müge Anlı, ''Sizleri de çok mutlu edeceğine inandığım haberi ilk ağızdan vermeye karar verdim. Evlenmeye karar verdim. Herkes evleniyor, çok abartmaya gerek yok. Ama mutlu olacağınızı biliyordum. Dualarınızı almak istiyorum. Müstakbel damadınızın ismini de açıklayayım. Müstakbel damadınızın ismi Şinasi Yüzbaşıoğlu.'' dedi.

Müge Anlı, Şinasi Yüzbaşıoğlu'nu devlet memuru olarak açıkladı. Müge Anlı'nın müstakbel eşi Şinasi Yüzbaşıoğlu, İstanbul Emniyeti Asayiş Şube Müdürü olarak görev almaktadır. Müge Anlı ve Şinasi Yüzbaşıoğlu'nun düğün tarihleriyle ilgili detay açıklanmadı.

MÜGE ANLI NE ZAMAN EVLENECEK?

Şinasi Yüzbaşıoğlu ile evlilik kararı veren Müge Anlı’nın düğün tarihlerinin ne zaman olacağı henüz açıklanmadı. Konuyla ilgili detaylar geldiğinde haberimizde yer alacaktır.

Editör: TE Bilisim