Oyuncu kadrosunda Şahan Gökbakar, Ezgi Mola, Gökçen Gökçebağ ve Dilşah Demir'in oturduğu Celal ile Ceren'in yönetmenliğini ise Togan Gökbakar üstlendi. Filmin senaristi ise Şahan Gökbakar. 2013 yılında gösterime giren Romantik komedi türündeki Celal ile Ceren keyifli hikayesini TV izleyicisiyle buluşturacak. Peki, Celal ile Ceren filmi konusu nedir? Celal ile Ceren ne zaman, nerede çekildi? Bilgiler yazımızda.

Celal ile Ceren filmi konusu nedir? 

Karaköy'de baba mesleği olan elektrikçiliğe devam eden Celal’in 6 yıllık kız arkadaşı ise mobilya mağazasında çalışan 30 yaş krizine yeni girmiş Ceren. Çevresindekiler artık evleneceklerini varsayarlar. Fakat Celal bir arkadaşının bekarlığa veda partisine gitmek isteyince ikili en sert tartışmalarından birini yaşar. Ceren gitmesini istemese de Celal binbir yalan uydurarak bir yolunu bulur ve partiye soluğu alır. Ancak içki şişede durduğu gibi durmadığı gibi gecede çekilen videolar ve fotoğraflar suç delili olarak ortalara saçılır.

Olay ortaya çıkınca Ceren ayrılmak ister; onu hala sevse de amacı biraz sevgilisinin burnundan getirmektir. Fakat hiç beklemediği biçimde evlilik baskısı altında kalmaktan şikayet eden Celal bir anda Ceren'i terk eder. Hayatının çoktan daha güllük gülistanlık olacağını sanırken bekarlık günlerinde belalar da peşini bırakmaz. Ceren'i özleyeceği günler yakındır ve kendisini affettirebilmek için tekrar eski sevgilisinin gönlünü almaya çalışır...

Celal ile Ceren ne zaman, nerede çekildi?

18 Ocak 2013 tarihinde gösterime giren Celal ile Ceren filminin çekildiği yerler net olarak bilinmemekte.

Editör: TE Bilisim