4C emekli maaşları arefe günü (bugün) yatar mı? Emekli maaşlarına 2022 yılının ikinci altı ayı için yapılacak zam belli oldu Buna göre, SSK ve Bağ-Kur emeklileri yüzde 42,35 zam alırken, emekli sandığı emeklilerinin aylıklarına yüzde 41,85 oranında zam yapılacak. Bu kapsamda SSK emekli maaşları ne zaman verilecek? 4C emekli maaşları arefe günü (bugün) yatar mı? ile bayramdan önce yatıp yatmayacağını merak ediyor…

SSK EMEKLİ MAAŞLARI NE ZAMAN VERİLECEK?

4c, SSK, Bağ-Kur’luların yer aldığı emekli maaşlarının 17 Temmuz itibariyle ödenmeye başlanması bekleniyor.

Diğer yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan, 27 Temmuz Pazartesi günü gerçekleşen Kabine toplantısının ardından yaptığı açıklamada zamlı memur maaşlarının 8 Temmuz itibariyle ödenmeye başlayacağını kaydetmişti. Memur maaşları bayramdan önce ödenecek ancak emekli aylıkları ile ilgili bir gelime bulunmaması nedeniyle bu iki konu birbirine karıştırılabiliyor.

4C EMEKLİ MAAŞLARI AREFE GÜNÜ (BUGÜN) YATAR MI?

Emekli maaşlarına yapılacak zam belli oldu. Şimdi gözler emekli maaşlarının en zaman yatacağına çevrildi. Ancak şu an için konuyla ilgili resmi bir açıklama bulunmuyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, memur maaşlarının Kurban Bayramı öncesi hesaplarda olacağını belirtti ancak emekli maaşlarının bayramdan önce yatması gibi bir durum söz konusu değil.

Editör: TE Bilisim