Yönetmenliğini Renny Harlin'in üstlendiği, 2014 Amerika Birleşik Devletleri yapımı fantastik aksiyon filmi Herkül: Efsane Başlıyor konusu nedir? Herkül Efsane Başlıyor filminin oyuncuları kimler? Bu akşam TV'de sinema severlerle buluşan filmin detayları da sık sık sorgulanıyor. Peki, Herkül: Efsane Başlıyor konusu nedir? Herkül Efsane Başlıyor filminin oyuncuları kimler? İşte film hakkında detaylar...

Herkül: Efsane Başlıyor konusu nedir? Herkül Efsane Başlıyor filminin oyuncuları kimler?

Herkül Efsane Başlıyor filminde Antik Yunan konu edilmektedir. Antik Yunan zamanlarında yaşayan kraliçe kralın gaddarlığı ve zulümlerine dayanamaz ve kralın tahtından inmesi, halkın barışa kavuşabilmesi için mücadele eder. Ancak Tanrı Zeus'tan etkilenmesi sonucunda hamile kalır ve Herkül dünyaya gelir. Herkül'ün ise tek sevgilisi ise Girit Prensesi olan Hebe'dir. Hebe ise Herkül'ün kardeşi ile evlendirilmiştir. Yarı Tanrı olan Herkül ise bu durum sonrasında gerçek kimliğini öğrenerek bir seçim yapmak zorunda kalır. Ya sevgilisi Hebe'yi alıp kaçacak, ya da halkı için savaşarak bir kahraman olmayı tercih edecektir.

Herkül: Efsane Başlıyor filminin oyuncuları kimler?

Herkül: Efsane Başlıyor filminde Kellan Lutz Herkül karakterini canlandırıyor. Filmde Jukka Hilden Creon karakterini, Mariah Gale Kakia karakterini, Johnathon Schaech Tarak karakterini, Gaia Weiss ise Hebe karakterini canlandırıyor.

Bashar Rahal Tabur komutanı karakterini, Scott Adkins Amfitriyon karakterini, Rade Serbedzija Chiron karakterini, Luke Newberry Agamemnon karakterini, Richard Reid okçu karakterini, Spencer Wilding Humbaba karakterini, Liam Mclntyre Sotiris karakterini, Roxanne McKee Alkmene karakterini, Sarai Givaty Saphirra karakterini, Kenneth Cranham Lucius karakterini ve Liam Garrigan İfiklis karakterini canlandırıyor.

Editör: TE Bilisim