Azgın azınlığın, 3-5 aileye ait sermayenin, askeri ve bürokratik vesayetin tahakkümündeki ‘Cumhurbaşkanı seçimi sistemi’ tam 8 yıl önce tarihin çöplüğüne atıldı. Recep Tayyip Erdoğan, 10 Ağustos 2014’te Türkiye Cumhuriyeti’nin ilk seçilmiş Cumhurbaşkanı oldu. Halen eski Türkiye özlemiyle yanıp tutuşanlar; kapalı kapılar arkasında, kirli masalar altında yaptıkları hesaplarda dönüp dolaşıp milletin sillesine çarpıyor. Çünkü artık ‘Reis-i Cumhur’un kim olacağına millet karar veriyor.

HALKIN ADAMI ERDOĞAN

Cumhurbaşkanı Erdoğan siyaset sahnesine çıktığı ilk günden bu yana verdiği sözleri yerine getirerek halkın gönlünde taht kurdu. Geçmişi darbelerle karanlığa mahkûm edilmiş bir milletin geleceğinin ipotek altına alınamayacağını gösterdi. 27 Nisan e-muhtırasından 7 Şubat MİT krizine, Gezi darbe girişiminden 15 Temmuz ihanetine uzanan sancılı süreçlerde, temsil ettiği milli iradenin boynuna ilmek atılmasına müsaade etmedi. Halkından aldığı güçle darbeciler karşısında dimdik durarak örnek bir siyaset ortaya koyan Erdoğan, bundan 8 yıl önce 10 Ağustos 2014’te ise Cumhuriyet tarihinde halkın oylarıyla seçilen ilk cumhurbaşkanı olarak tarihe geçti.

“BİR OLDUK 21 OLDUK”

CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘kimsesizlerin kimi’ olmak ve ülkesini vesayetin prangalarından kurtarmak için Türkiye’nin önünde açtığı ak sayfa ise 21’inci yaşını kutluyor. Erdoğan’ın evladı gibi sevdiği ve kurulduğu günden bu yana söylemleri, vaatleri, icraat ve temsil ettiği değerleriyle halkın iradesinde karşılığını bulan AK Parti, gücünü milletten almaya devam ediyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti’nin 21’inci kuruluş yıldönümü dolayısıyla yayınladığı mektubunda “Bir olduk 21 olduk” şiarıyla çıkılan bu yolda, ilk günkü heyecanla yola devam ettiklerini vurguladı.

Editör: TE Bilisim