Show Tv spikeri Pınar Erbaş ve Habertürk moderatörü Mehmet Akif Ersoy dünya evine girdi. Televizyon dünyasının yakından tanıdığı Erbaş ve Ersoy'un düğününe Aziz Yıldırım, Dursun Özbek, Ömer Çelik gibi birçok isim katılım gösterdi. İkilinin düğünü ile birlikte “Mehmet Akif Ersoy’un eşi Pınar Erbaş kimdir?” sorusu merak edilmeye başlandı. Peki, Mehmet Akif Ersoy’un eşi Pınar Erbaş kimdir? Pınar Erbaş kaç yaşında, aslen nereli? İşte konuyla ilgili sıkça araştırılan soruların yanıtı.

MEHMET AKİF ERSOY’UN EŞİ PINAR ERBAŞ KİMDİR?

Spiker Pınar Erbaş, 1987 yılında İstanbul'da doğdu. Lisesi eğitimine Galatasaray Lisesi'nde başlayan Pınar Erbaş üniversiteyi Galatasaray Üniversitesi İletişim Fakültesi'nden mezun oldu. Eğitimin ardından medya sektörüne hızlı bir giriş yapabn Erbaş, ingilizce ve fransızca dili konusunda kendini geliştirdi.

2007 yılında girdiği medya sektörüne Habertürk gazetesinde 5 yıl aralıksız olarak muhabirlik yaparak deneyim kazanan Erbaş Kültür Sanat ve yaşam haberleri konusunda önemli röportajlar hazırladı.

2013 yılından itibaren aynı medya grubu içerisinde yer alan Show TV'de hafta sonu haberlerini sunmaya başladı. Uzun bir süredir bu görevine devam eden Pınar Erbaş, yaz döneminde hafta içi Ana Haber Bültenleri'nde de görev alıyor.

Editör: TE Bilisim