Austria Wien Fenerbahçe maçının ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacağı belli oldu. Avrupa Ligi Play-Off turunda Fenerbahçe ile Austria Wien karşı karşıya gelecek. Austria Wien Fenerbahçe maçı canlı yayını Avrupa Ligi Play-Off turunda heyecan dolu karşılaşmaya sahne olacak. Peki, Austria Wien - Fenerbahçe canlı yayın kanalı belli oldu mu? Fenerbahçe UEFA maçı ne zaman, saat kaçta? İşte detaylar.

AUSTRİA WİEN - FENERBAHÇE CANLI YAYIN KANALI BELLİ OLDU MU?

Austria Wien Fenerbahçe maçı için geri sayım devam ediyor. Avrupa Ligi Play-Off turunda Austria Wien ve Fenerbahçe karşı karşıya gelecek. 3. ön eleme turunda Slovacko'yu saf dışı bırakan Fenerbahçe'nin yeni mücadelesi merakla bekleniyor. Austria Wien Fenerbahçe maçının ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacağı belli oldu.

FENERBAHÇE UEFA MAÇI HANGİ KANALDA, NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Austria Wien - Fenerbahçe maçı 18 Ağustos Perşembe akşamı oynanacak. Karşılaşma saat 22:00’da başlayacak. Kulüp kaynaklarından elde edilen ilk bilgide yayın hakkını S Sport'un satın aldığı belirtilmişti. Ancak daha sonra bu durum düzeltildi ve karşılaşmanın D-Smart'tan naklen yayınlanacağı ifade edildi.

Editör: TE Bilisim