30 Ağustos'ta Fox Tv'de yayın hayatına başlayan Kusursuz Kiracı dizisinde Yakup karakteriyle karşımıza çıkan Serkay Tütüncü daha önce Survivor yarışmasında da yer alıp 2. olarak ayrılmıştı. Serkay Tütüncü'nün biyografisi merak ediliyor. Peki, Kusursuz Kiracı Yakup (Serkay Tütüncü) Survivor'da ne zaman yarıştı? Serkay Tütüncü kimdir, aslen nereli, boyu kaç? İşte bilgiler.

Kusursuz Kiracı Yakup (Serkay Tütüncü) Survivor'da ne zaman yarıştı?

Sporcu kimliği ile tanınan Serkay Tütüncü 2016 yılında Survivor’da yarıştı. Finalde Avatar Atakan ile karşı karşıya gelen genç oyuncu Atakan’ın şampiyon olmasıyla yarışmayı ikinci olarak tamamladı.

TV8 ekranlarında yayınlanan Survior’da yarıştıktan sonar bir anda Türkiye’nin tanıdığı bir isim haline gelen Serkay Tütüncü Survivıor’un ardndan Para Bende isimli programın sunuculuğunu üstlendi.

Sonrasında ise ilk oyunculuk deneyimini 2018 yılında İnsanlık Suçu isimli dizi ile yaşadı.

Sonrasında Kanal D’d yayınlanan Afili Aşk ve Fox TV’de yayınlanan Bay Yanlış isimli dizilerde kamera karşısına geçen Serkay Tütüncü, 2021 yılında Fox TV’de yayınlanan ve büyük beğeni kazanan Masumiyet dizisinde başrolü oynadı.

Serkay Tütüncü kimdir, aslen nereli, boyu kaç?

7 Şubat 1991 tarihinde İzmir’in Tire ilçesinde dünyaya gelen Serkay Tütüncü aslen Arnavut’tur.

Lisans eğitimini Ege Üniversitesi’nde tamamlayan genç oyuncu sonrasında Celal Bayar Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu’nu tamamladı. Mezuniyetinin ardından spor yaşamına rüzgar sörfü (Windsurf) yaparak devam etti.

13 yıl boyunca bu spor ile ilgilenen Serkay Tütüncü İzmirspor, Alaçatıspor, Balçovaspor ve İzmir Emniyet takımlarında da yer aldı.

Editör: TE Bilisim