Cenk Çelik kimdir, aslen nereli? Cenk Çelik öldü mü, son durum ne? Soruları sıkça araştırılmaya başlandı. Ümraniye'de çektiği videoları sosyal medya hesabından paylaşan Cenk Çelik, Sedat Peker'e yönelik sözleri ile gündem olmuştu. İşte konuyla ilgili merak edilenler.

CENK ÇELİK KİMDİR, ASLEN NERELİ?

18 Şubat 1972 yılında doğan Cenk Çelik, sosyal medyada Suç örgütü lideri Sedat Peker ve yakınlarını tehdit ettiği videolar ile tanınıyordu. Aslen Siirtli olan Cenk Çelik, İstanbul'da ikametgâh ediyor.

2020'de düzenlenen "Hijyen Operasyonu" kapsamında, 'Hanımağa' lakaplı Güniz Akkuş ve kardeşi Zafer Çelik'in de içerisinde bulunduğu 10 şüpheli ile birlikte gözaltına alınan Cenk Çelik, Ümraniye'de sokakta yürüdüğü sırasında kimliği belirsiz kişi tarafından silahlı saldırıya uğradı.

CENK ÇELİK ÖLDÜ MÜ, SON DURUM NE?

Cenk Çelik, İstanbul Ümraniye'de silahlı saldırıya uğradı. Atatürk Mahallesi Çavuşbaşı Caddesi'nde kimliği henüz belirlenemeyen kişi, Cenk Çelik ateş edip olay yerinden kaçtı.

İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerince ilk müdahalesi yapılan Cenk Çelik, Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Olay yerinde inceleme yapan polis, şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.

Editör: TE Bilisim