Müge Anlı Tatlı Sert programına katılan acılı Baba Doğukan Ünal kızı Sare Asya Ünal’ın kayıp olduğunu ve 3 yaşındaki evladı Meryem Çiğdem’in şüpheli ölümünü anlattı ve Müge Anlı’dan yardım istedi. Öte yandan Almanya'dan Müge Anlı ile Tatlı Sert programına bağlanan Meryem'in annesi, kızını sevgilisi Recep Aldemir'in kollarında baygın ve çıplak halde bulduğunu söyledi. Peki, Müge Anlı Meryem olayı nedir, Melisa kimdir? Meryem Çiğdem kim öldürdü, nasıl öldü? İşte detaylar.

MÜGE ANLI MERYEM OLAYI NEDİR, MELİSA KİMDİR?

Doğukan Ünal geçtiğimiz günlerde kızı Meryem Çiğdem Ünal'ın, bindiği scooterdan düşerek beyin kanaması geçirdiğini iddia eden eşine inanmadığını söyledi ve Müge Anlı'dan yardım istedi.

Gaziantep‘te yaşayan iki küçük kız kardeşten büyüğü Meryem Çiğdem Ünal‘ın hayatını kaybettiğini küçük kızı Sare'nin ise ortadan kaybolduğunu iddia eden baba Doğukan, Müge Anlı ile Tatlı Sert programına gelerek kızlarının başına ne geldiğinin araştırılmasını istiyor.

Doğukan Ünal, Almanya'ya kaçan eşinin diğer kızını da kaçırdığını söyledi. İddialara göre Ünal'ın eski eşinin Almanya'daki sevgilisi kızlarına zorbalık yaparak şiddet uyguladı, sevgilisine zorla baba demelerini istedi.

Birçok görgü tanığı da canlı yayına bağlanarak anne Melisa’nın, Meryem’i dövdüğünü gördüğünü söyledi.

MERYEM ÇİĞDEM KİM ÖLDÜRDÜ, NASIL ÖLDÜ?

Müge Anlı Tatlı Sert programına katılan acılı Baba Doğukan Ünal kızı Sare Asya Ünal’ın kayıp olduğunu ve 3 yaşındaki evladı Meryem Çiğdem’in şüpheli ölümünü anlattı.

Müge Anlı ekibi Sare Asya’yı kısa süre içerisinde bulurken, ablası Meryem Çiğdem’in ölümüne dair ise çarpıcı detayları ortaya çıkardı.

Baba Doğukan Ünal hastaneye kızını görmek için gittiğinde eşinin orada olmadığını ve küçük kızının hastane yetkililerince “sahipsiz bebek” olarak bilindiğini iddia etti. Doktorların çocuğun hastaneye çok geç getirildiğini ve çok bekletildiğini, beyninde oksijenin bittiğini söylediklerini iddia eden aile gerçeğin ortaya çıkmasını istiyor.

Canlı yayına telefon ile katılan anne Melissa’nın kız arkadaşı çocuklara uyku ilacı içirdiğini ve tüm gün uyuduklarını söylediğini anlattı. Anne Melissa’nın anne duygusu olmadığını ve çocukları sürekli dövdüğünü de aktarıldı.

Editör: TE Bilisim