Fox Tv'nin merakla beklenen yeni dizisi Darmaduman bu akşam ilk bölümüyle ekrana gelecek. Senaryosunu Damla Serim'in kaleme aldığı ve Deniz Yorulmazer'in yönetmen koltuğunda oturduğu Darmaduman hikayesi ve oyuncu kadrosu ile dikkat çekiyor. Peki, Darmaduman dizi konusu ne, uyarlama mı? Darmaduman dizi oyuncuları kimlerdir? İşte tüm detaylar...

DARMADUMAN DİZİ KONUSU NE, UYARLAMA MI?

Gençlerin kendilerini, hayatı, arkadaşlığı ve aşkı keşfettikleri yolculuklarında yetişkinlerin de gençlikleriyle hesaplaşmalarını ve kendilerini yeniden bulma hikayelerinin anlatıldığı dizi bu akşam ilk bölümüyle ekrana gelecek.

Darmaduman, yayınlandığı dönemde yediden yetmişe herkesi etkisi altına alan 'Beverly Hills, 90210'un lokal uyarlaması olarak izleyicisinin karşısına çıkacak.

DARMADUMAN DİZİ OYUNCULARI KİMLERDİR?

Senaryosunu Damla Serim'in kaleme aldığı ve Deniz Yorulmazer'in yönetmen koltuğunda oturduğu dizinin oyuncu kadrosunda Mert Yazıcıoğlu, Hafsanur Sancaktutan, Aytaç Şaşmaz, Aslıhan Malbora, Necip Memili, Nur Fettahoğlu, Ali Önsöz, Meral Çetinkaya ve Metin Coşkun gibi birçok usta ve genç isim bir arada yer alıyor.

Editör: TE Bilisim