TOKİ başvurusu bitti mi? TOKİ’nin İlk Evim projesinde başvuru süreci sona eriyor. Milyonlarca kişinin başvuru yaptığı projeye son anda başvuru yapmak isteyenler TOKİ başvuru son tarih hakkında bilgi almak istiyor. 14 Eylül’de açıklanan başvuru döneminde başvuru sayısının 8 milyonu geçtiği öğrenildi.  Proje kapsamında toplam 81 ilde 500 bin sosyal konut inşa edilecek. Peki; TOKİ konut başvuruları saat kaçta bitecek? TOKİ ilk evim başvuru son tarih geçti mi? İşte merak edilenler.

TOKİ KONUT BAŞVURULARI SAAT KAÇTA BİTECEK?

TOKİ sosyal konut başvuruları e-Devlet üzerinden 28 Ekim’e kadar alındı. 31 Ekim Pazartesi günü ise saat 17.00’ye kadar Halkbank ve Ziraat Bankası üzerinden başvurular alınacak. İlk etapta 250 bin konut iki yıl içerisinde hak sahiplerine teslim edilecek.

TOKİ İLK EVİM BAŞVURU SON TARİH GEÇTİ Mİ?

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı eliyle hayata geçirilen “İlk Evim İlk İş Yerim” projesinin “İlk Evim” kısmı için e-Devlet başvuruları sona eriyor.

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi “İlk Evim İlk İş Yerim” projesinin başvuruları 14 Eylül’de başlamıştı. Projeye başvuranların sayısının 8 milyonu geçtiği belirtildi.

8 milyon başvurudan resmi müracaatları tamamlanan talep sayısı 5 milyona erişti. İlk başvuru tarihi 10 Ekim’den bu yana konut amaçlı arsa ve iş yeri için arsa başvurusu 525 bini bulurken iş yerine ise 45 bin kişi başvuru yaptı.

İlk temellerinin 25 Ekim’de atıldığı “İlk Evim” projesinin e-Devlet başvurusu 28 Ekim tarihinde sona eriyor.

Editör: TE Bilisim